2023 Demimo, Arroyo Izquierdo, Rueda

2023 Demimo, Arroyo Izquierdo, Rueda

kr. 160,00

Fra økologiske vinmarker i den sandede jord i Rueda’s sydøstlige hjørne kommer Demimo. Det er en fyldig fortolkning af af de normalt meget friske og livlige vine fra Rueda. Den opfylder alt hvad du vil have af en terrasse basker og mere til. Der er dømt sol og sommer i hver flaske men man mærker også den seriøse tilgang til håndværket i vinen. Den hænger længere i munden end normalt og dens livlighed skyldes dels de højt beliggende marker hvor klimaet er køligere end længere nede og dels det at man kun benytter den naturligt forekommende gær.

 

 

 

 

Sammenlign vare

Arroyo Izquierdo startede sit vineri for 15 år siden ved at kultivere familiens 40 ha vinmarker for at lave egne vine.

Alle marker ligger i ca. 900 meters højde omkring Segovia og dyrkes økologisk. Verdejo stokkene er de originale kloner som takket være den meget sandede jord overlevede vinlusens hærgen.

Der benyttes udelukkende naturligt forekommende gær der sikrer livsgivende syre og energi i vinen. Til Demimo benyttes ingen fade kun rustfrit stål for at bevare den friske profil.

Demimo Rueda er en all time sommer favorit.

Årgang

Drue

Producent

Distrikt

Flaskestørrelse

Type

Land

Indtast for at starte søgningen

Kurv

Ingen varer i kurven.

Interesseret i vin?

Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.