2022 Garnacha, Garganta del Aguila, Sierra de Gredos

2022 Garnacha, Garganta del Aguila, Sierra de Gredos

kr. 160,00

Det er klart at Sierra de Gredos vinene er blevet så efterspurgt de senere år.

Garnacha er ideel at dyrke i lidt køligere egne for at trække modningsprocessen lidt ud og bevare lidt kølighed og syre i vinene. Det er så læskende hvis du nyder vinen ved 14 grader, den drikkes nemt uden mad.

Garganta del Aguila kommer fra ældre vinstokke dyrket i ca. 1000 meters højde. Markerne dyrkes økologisk og vinene tilvirkes så naturligt som muligt, men under Ruth de Andres kyndighed. Ruth er ønolog hos flere små producenter.

Druerne gæres i cementtanke med naturligt forekommende gær og lagres på ubehandlede tanke af cement hvilket giver vinen mulighed for at ånde under lagring.

Er du til naturlig rødvin i store slurke, så rammer i hinanden her.

 

 

 

 

Sammenlign vare

Sierra de Gredos er gennem de seneste 10 år blevet et af de hotteste vinområder på den iberiske halvø. Bjergkæden ligger i en naturpark hvor vinmarkerne der breder sig over ca. 2000 hektarer blot er en lille del af det samlede naturareal.

Den mest udbredte drue er Garnacha som dyrkes i ca. 1000 meters højde på granitholdig jordbund.

Garganta del Aguila er drueavler og vinproducent. Markerne dyrkes uden brug af pesticider og herbicider for at nå et så sundt produkt som muligt. Vinene vinificeres i cementtanke med brug af naturlige gærarter og lagres på ubehandlede cementtanke der tillader vinen at ånde.

Den dygtige vinmager og ønolog Ruth de Andres er rådgiver for Garganta del Aguila.

Kald det bare naturvin.

Årgang

Drue

Producent

Distrikt

Flaskestørrelse

Type

Land

Indtast for at starte søgningen

Kurv

Ingen varer i kurven.

Interesseret i vin?

Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.