0,75 liter

Viser 1–12 af 218 resultater

    • 2018 Tremendus Rosé, Honorio Rubio, Rioja

      DKK 80,00

      Trendus Rosé er en Clarete. Den er smagsmæssigt lidt kraftigere en mange andre rosévine. Dens afsæt stammer fra den gang en Clarete var en lys rødvin, men den definition er nu meget forandret. I dag vil jeg omsætte det til at du blot får mere vin for få penge.

      Der er benyttet to traditionelle Rioja druer, Garnacha og Viura, som begge er vinificeret på ståltanke for at bevare mest mulig friskhed.

      Drik den som den er, men ellers skal den nok få din rejemad til at glide ned så nemt som ingenting.

    • 2019 Tremendus Rosé, Honorio Rubio, Rioja

      DKK 80,00

      Tremendus Rosé er en Clarete. Den er smagsmæssigt lidt kraftigere en mange andre rosévine. Dens afsæt stammer fra den gang en Clarete var en lys rødvin, men den definition er nu meget forandret. I dag vil jeg omsætte det til at du blot får mere vin for få penge.

      Der er benyttet to traditionelle Rioja druer, Garnacha og Viura, som begge er vinificeret på ståltanke for at bevare mest mulig friskhed.

      Drik den som den er, men ellers skal den nok få din rejemad til at glide ned så nemt som ingenting.

    • 2019 Le gras c’est la vie!, Famille de Boel France, IGP Méditerranée

      DKK 110,00

      Famille de Boel France Saint-Joseph – Cornas – Côtes du Rhône Villages  Nyt domaine i gammelt distrikt – Ind i mellem er det sundt med nytænkning, også i etablerede historiske […]

    • 2018 Marko, Bizkaiko Txakolina, Oxer Wines

      DKK 115,00

      Oxer familien har et hus med omkringliggende vinmarker i Kortezubi i vinområdet Bizkaiko Txakolina, og det er herfra vinene Marko og Marko Gure Arbasoak kommer. Det er sprøde hvidvine, med en virkelig spændende syreprofil. Druerne til begge lyder de mundrette navne Hondarribi Zuri Zerretia (Petit Corbu) og Hondarribi Zuri (Gros Corbu), samt lidt Izkiota Txikia (Petit Manseng) til Gure Arbasoak. De er begge friske, vibrerende og alligevel afrundede. Hvis du vil have mad til, er de tørrede salte sager fra Pyrenæerne samt fisk og grøntsager et hit på tallerkenen.

       

    • 2019 Assiégés, Famille de Boel France, Cotes du Rhône

      DKK 120,00

      Famille de Boel France Saint-Joseph – Cornas – Côtes du Rhône Villages  Nyt domaine i gammelt distrikt – Ind i mellem er det sundt med nytænkning, også i etablerede historiske […]

    • 2019 Coteaux du Giennois Blanc, Clément & Florian Berthier

      DKK 120,00

      Coteaux du Giennois dyrkes på samme side af Loire floden som Pouilly-Fumé, blot lidt længere mod nord.

      Druerne til den læskende hvidvin er samme Sauvignon Blanc som Berthier brødrene i forvejen mestrer. Druerne kommer fra marker hvor jordbunden er fordelt på 50% Silex (flint), 30% består af kalksten og de sidste 20% vokser i mere lerholdig jord.

      Vinen vinificeres helt som husets Sancerre, og der er i princippet kun geografien til forskel fra den “rigtige” vare. Jeg siger ikke Coteaux du Giennois er det samme som en Sancerre eller Pouilly-Fumé, men kvaliteten her er ret overbevisende og med bind for øjnene, ja…..

    • 2020 Je vous adore Rosé, Famille de Boel France, IGP Méditerranée

      DKK 120,00

      Je Vous Adore er en ren og frisk rosévin der nydes med og uden mad.

      Den laves på Caladoc-druen der er en krydsning af to velkendte druer Grenache og Malbec. Der høstes fra gamle vinstokke, og alt er biodynamisk.

      Druerne udblødes i kort tid for at trække lidt ekstrakt og ikke mindst farve ud af skallerne, hvorefter de gæres ved egen hjælp. Vinen vinificeres og lagre på ståltanke for at bevare sin kølige friskhed og frugtige udtryk.

      Etiketten prydes af de vilde urter og blomster der vokser mellem stokkene.

    • 2019 Marko, Bizkaiko Txakolina, Oxer Wines

      DKK 125,00

      Oxer familien har et hus med omkringliggende vinmarker i Kortezubi i vinområdet Bizkaiko Txakolina, og det er herfra vinene Marko og Marko Gure Arbasoak kommer. Det er sprøde hvidvine, med en virkelig spændende syreprofil. Druerne til begge lyder de mundrette navne Hondarribi Zuri Zerretia (Petit Corbu) og Hondarribi Zuri (Gros Corbu), samt lidt Izkiota Txikia (Petit Manseng) til Gure Arbasoak. De er begge friske, vibrerende og alligevel afrundede. Hvis du vil have mad til, er de tørrede salte sager fra Pyrenæerne samt fisk og grøntsager et hit på tallerkenen.

       

    • 2020 Sabalo Blanco, Vino de la Tierra de Cadiz, Barbadillo

      DKK 125,00

      Sábalo er en frisk hvidvin lavet på økologiske Palomino-druer. Den er vinificeret på ståltanke for at bevare sit friske citruspræg.

      Takket være en langsom gæring og det lidt køligere kystklima, er vinen nærmest sprød i sit udtryk.

       

    • 2018 Corpinnat Reserva Brut Nature , Can Descregut, Penedès

      DKK 125,00

      Corpinnat er også en Cava. Can Descregut er en af blot 11 producenter i Penedès der laver Corpinnat, en betegnelse der passer mere på den man kender fra Champagne.

      Alle druer skal være de lokalt godkendte. Druerne skal være dyrket indenfor regionen, eller som hos Can Descregut på egen ejendom.

      Corpinnat Reserva Brut Nature fremstilles på ca. 60% Xarel-Lo, 35% Macabeu og 5% Parellada.

      Alle Corpinnats fra Can Descregut lagres i min. 24 måneder før de frigives til salg. Basisvinen får lov at ligge 6 måneder sammen med lie’n, eller drueskallerne inden de tappes på flasker og lagres der. Det er også her på flasken at at vinens fine bobler bliver til ved hjælp af naturlig gær.

      Corpinnat’en degorgeres i takt med efterspørgslen for at bevare friskheden i vinen. Der tilsættes ingen dosage for at søde vinen, og bærer derfor betegnelsen Brut Nature.

      Vinen har mange små fine bobler. Duften er aromatisk og tryller med din lugtesans, og smagen er knastør. Sådan som man gerne vil have den i sydens sol. Den er så forfriskende og læskende at det er meget svært at sige nej tak til et glas mere.

       

    • 2016 Oxymore, Batard Langelier, Muscadet Sevre et Maine

      DKK 130,00
      Ofte ses betegnelsen “Muscadet Sevre et Maine Sur Lie” på etiketter herfra Muscadet. Hvis man lagrer sine vine længere end AOP’en foreskriver på Lie’n (skallerne) mister man retten til at benytte den ekstra betegnelse “Sur Lie”. Jérémie Langelier lagrer først vinen 24 mdr. i underjordiske cement tanke der er beklædt med kakler på indersiden og derefter 6 mdr. på flaske inden vinen frigives til salg.
      Den ekstra lagring giver vinen kompleksitet, et svagt oxidativt præg men den bevarer en flot friskhed og et markant syrebid.
      Druen er Melon, som er den eneste tilladte druesort til Muscadet.

    Indtast for at starte søgningen

    Kurv

    Ingen varer i kurven.

    Interesseret i vin?

    Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
    Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.