Om os

Om Vintage Only  

Køb dine vine 

Vintage Only er en engros-virksomhed med fokus på salg til landets bedste restauranter og vinbarer, og som privat får du også mulighed via webshoppen, for at handle de samme vine som udbydes til landets bedste beværtninger. 

Når du handler hos Vintage Only kan du være sikker på at vinene er valgt med omhu, og hver flaske med det formål at skabe glæde og begejstring. 

Ingen dogmer har afgjort den vin du køber. Sund fornuft og respekt for miljøet ligger dog højt på listen over krav inden en vin udvælges til sortimentet.  

Du vil finde flere helt unge vinbønder i feltet af producenter. Deres ambition og talent vil skinne igennem, og deres flid belønnes herfra med en plads på en af vore vinhylder.  

Ofte er vinene tænkt til gastronomi, hvilket du bør være opmærksom på når du handler ind. Vinene har derfor mere kant og karakter end konsumvine. Det er ikke vine designet efter en bestemt type smag, men vine der udtrykker deres druers oprindelse og terroir på ærligste og fornemste vis. 

 

Sælg dine vine 

Som en særlig service kan vi være din samarbejdspartner i forbindelse med værdisætning og salg af din vinsamling. Med mere end 15 års erfaring kan du trygt henvende dig hvis du går med salgstanker. 

 

Kom tættere på vinens virkelighed, velkommen til Vintage Only. 

 

 

Indtast for at starte søgningen

Kurv

Ingen varer i kurven.

Interesseret i vin?

Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.