Chardonnay

Viser 49–60 af 65 resultater

    • 2019 Macon-Villages, La Fougueuses, Alexis de Benoist

      Original price was: kr. 160,00.Current price is: kr. 85,00.

      Macon-Villages “La Fougueuse” er høstet af druer fra en parcel på blot 1,5 ha.

      Vinstokkene har den høje alder af 50 år, og er dyrket efter biodynamiske principper.

      Chardonnay druerne presses nænsomt inden de gæres på ståltanke.

      Vinen lagres i minimum 6 måneder inden den udbydes til salg.

      Resultatet er en frisk og ren vin med god syre. Den besidder en let fedme, men har samtidigt et mineralsk præg.

    • 2015 Champagne Brut Millesime, Cuvée Prestige, Gallimard

      kr. 395,00

      65% Pinot Noir, 35% Chardonnay.

      50% af Chardonnay’en er fadlagret.

      Vinen er lagret 4-5 år inden den frigives til salg. Produktion 7-8000 flasker i særligt gode år.

      Dosage 9 gr/l.

    • 2018 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, La Grande Chaume, Jérémy Arnaud

      kr. 425,00

      Fra en lille parcel på den stejle 1. Cru mark “Vau de Vey” plukkes druerne til en helt særlig Chablis. La Grande Chaume hedder stykket der på fransk benævnes som “lieu-dit” (stykket imellem).

      Vinstokkene er mere end 40 år, og der presses nænsomt hele klaser, der gæres ved naturens egen kraft og helt uden indblanding fra kulturgær, eller fremmede kulturer.

      Vinen lagrer hele to år på franske barrique inden den tappes på flaske. Modigt i disse tider med den lange fadlagring, og imod strømmen, men det er heldigvis ikke bestemt af nogen hvordan god vin skal laves for at smage fantastisk.

      La Grande Chaume er en charmetrold som ung, men kan uden tvivl lægge yderligere lag på ved 5-10 års lagring.

    • 2018 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, Jérémy Arnaud

      kr. 345,00

      Premier Cru “Vau de Vey” marken er en stejl arbejdsplads og druerne håndhøstes ikke blot fordi den dyrkes biodynamisk, men også fordi det ikke er muligt at køre med maskiner her.

      Vinstokkene er alle mere end 40 år. Hele drueklaser presses meget nænsomt og tages fra, inden de starter gæringen ved egen kraft. Der arbejdes helt uden tilsætning af fremmed kulturer eller gær.

      Halvdelen af cuvéen lager på franske barrique i et år, mens den anden halvdel lagrer på ståltanke. Efter et år blandes begge dele sammen og lagrer yderligere et år på ståltanke inden vinen tappes på flaske.

      Det er i sandhed sprød og spændstig Chablis 1. Cru med et flot krydderi fra fadet. Alt efter temperament kan vinen med fordel lagres, men hvis du er til den unge vin med stor energi, så drikker du bare af den nu.

       

    • Champagne Brut Nature, Instant Nature, Maurice Grumier

      Original price was: kr. 335,00.Current price is: kr. 225,00.

      Instant Nature er for dem der holder af helt tør Champagne. Den er ikke tilsat nogen dosage, deraf navnet Nature.
      Den er blandet som Perpetuelle af lige dele af de tre druer, Meunier, Pinot Noir og Chardonnay. Basisvinen udgør 60% af vinen og er fra 2014 blandet med 40% reservevin fra Soleraen startet i 2005.
      Den er ren, lækker og lige til.

    • 2018 Macon-Fuissé, Les Perriéres, Sophie Cinier

      kr. 170,00

      Sophie Cinier’s Macon-Fuissé “Les Perriéres” ligger som et lille plot midt inde mellem de marker hvor hun og andre dyrker Pouilly-Fuissé. Præcis det plot har fra gammel tid ikke ret til at bære navnet Pouilly-Fuissé. Hun aner ikke hvorfor og INAO har ikke nogen forklaring på det heller. Derfor er vinen en Pouilly-Fuissé rent geografisk, men uden ret til at have det stående på etiketten. Vinstokkene er lige så godt disponeret som markerne rundt om. Vinen er præget af friske stenfrugter, den har et flot syrebid, rigtig god længde og en mineralsk finish. Chardonnay har mange ansigter, og det her er et af de kønne i flokken.

    • 2008 Champagne Brut, Reflet d’Une Passion, Mary-Sessile

      Original price was: kr. 500,00.Current price is: kr. 375,00.

      90% Chardonnay – 10% Pinot Noir

      Vinificeret i ståltanke fra parcellen Mont en peine. Smertens bjerg. Vinen laves kun i egnede årgange og er meget holdbare vine. Det er årgangsvine der skal afspejle den enkelte årgangs høst og terroiret i og omkring Treslon.

    • 2006 Champagne Brut, Reflet d’Une Passion, Mary-Sessile

      Original price was: kr. 500,00.Current price is: kr. 395,00.

      100% Chardonnay.

      Vinificeret i ståltanke fra parcellen Mont en peine. Smertens bjerg. Vinen laves kun i egnede årgange og er meget holdbare vine. Det er årgangsvine der skal afspejle den enkelte årgangs høst og terroiret i og omkring Treslon.

    • Champagne Brut, Alliance, Mary-Sessile

      Original price was: kr. 300,00.Current price is: kr. 200,00.
    • Champagne Extra Brut, Solera, Maurice Grumier

      Original price was: kr. 600,00.Current price is: kr. 450,00.

      Solera er Maurice Grumier’s mest ikoniske vin. Vinen er kun tappet i 1000 eksemplarer og er en ren Solera-vin baseret på vin fra 2005-2011.
      Soleravinen lagrer på barrique og er sammenstukket af de 3 hoveddruer i Champagne. Denne vin er tappet i April 2012 og har indtil foråret 2020 været lagret i kældrene hos Grumier.
      Der er meget at smage på i denne flaske, men det gode er, at det smager fantastisk.

      Dosage 2,2 gr/l.

    • 2011 Champagne Extra Brut, Les Plates Pierres, Maurice Grumier

      Original price was: kr. 425,00.Current price is: kr. 300,00.

      2011 Les Plates Pierres er en usædvanlig lækker flaske årgangschampagne. Den er moden og klar til at blive nydt. Den er blandet er 62% Chardonnay og 38% Pinot Noir som dyrkes på en parcel på 1,4 ha med 30 år gamle vinstokke. Vinen vinificeres dels på stål og dels på fade.

      Den er kun tilsat 3 gr. restsukker pr. liter hvilket gør den til en Extra Brut Champagne. Les Plates Pierres er spændende vin, dens balance er uovertruffen og har en lækker citrussmagende finish og flot længde.

      Dosage 3 gr/l.

    • Champagne Brut, Perpétuelle, Maurice Grumier

      Original price was: kr. 295,00.Current price is: kr. 195,00.

      Perpétuelle består af 60 % vin fra høståret 2015 og 40 % vin fra den solera Fabien startede i 2005. Den er blandet af 1/3 af hver af de tre druersorter Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. For en vin i sin klasse besidder den en flot dybde grundet reservevinen fra solera-systemet, men har også et sprødt citrus bid.
      Det er en fyldig og flot aperitifvin, men den kan nemt bruges til din middagsinledning også. En overlegen vin i sin klasse.

    Indtast for at starte søgningen

    Kurv

    Subtotal: kr. 15.100,00

    Se kurvKasse

    Interesseret i vin?

    Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
    Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.