Champagne Rosé Brut, Gallimard

Champagne Rosé Brut, Gallimard

kr. 375,00

80% Pinot Noir – 20% Chardonnay – 9 gr./L

En Rosé de Saignée, en rosé af de blødende druer. En måde at beskrive farveprocessen på. Den mest “ægte” måde at tilvirke en rosé Champagne på.

Mosten ligger i 3-4 dage med skindkontakt og udbløder druerne der derved afgiver farven.

Samlet produktion er fra årgang 2014, ca. 10000 flasker.

Dosage 9 gr/l.

Sammenlign vare

Didier og Arnaud, femte og sjette generation i Champagne Gallimards stolte historie, dyrker familiens 12 hektar vinmarker i Riceys, beliggende i det sydøstlige hjørne af Champagne nær Bourgogne.

Markerne, beplantet med 85% Pinot Noir og 15% Chardonnay, er en hyldest til jordens rigdom og familiens dedikation. Arnaud, den unge vinmager med et blik mod fremtiden, søger at videreudvikle domainet uden blot at følge gamle traditioner. Han har derfor skabt to cuvéer til porteføljen, hvoraf den ene vinificeres og lagres i amforaer af terra cotta ler fra Toscana.

Alt arbejde i vinmarkerne udføres med den dybeste respekt for jorden, planterne og bæredygtighed. Husets stil er vine, der møder dig i øjenhøjde og forkæler dine smagsløg fra første sip. De er ideelle som aperitif, men sørg for at have nok flasker, for de tømmes hurtigt.

Quintessence og Amphoressence, de to cuvéer, er bemærkelsesværdige vine, der virkelig kommer til deres ret med lidt mad som ledsager.

Distrikt

Drue

,

Flaskestørrelse

Land

Producent

Type

,

Indtast for at starte søgningen

Kurv

Ingen varer i kurven.

Interesseret i vin?

Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.