Viser 1–12 af 216 resultaterSorted by price: low to high
Type
- Champagne - Bobler (36)
- Hvidvin (67)
- Rosévin (3)
- Rødvin (108)
- Søde vine - forstærkede vine (6)
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (4)
- 0,75 liter (190)
- 1,5 liter (19)
- 3 liter (4)
-
2019 Le gras c’est la vie!, Famille de Boel France, IGP Méditerranée
kr. 110,00Original price was: kr. 110,00.kr. 75,00Current price is: kr. 75,00.Le gras c’est la vie er en hyldest til grisen, det fede i livet og i det hele taget livet.
Vinen er Cotes du Rhone svar på en Beaujolais, forstået sådan at den kan og bør nydes ung. Det er saftig vin lavet på den sjældne druesort Caladoc, som er en krydsning af Grenache og Malbec.
Det her er den vin du har stående på køkkenbordet mens du laver mad, og drikker når du spiser. Den er modstandsdygtig overfor ilt, så er der mere tilbage ryger den blot i køleskabet.
-
2019 Sancerre Blanc, Clément & Florian Berthier – halvflaske
kr. 120,00Original price was: kr. 120,00.kr. 80,00Current price is: kr. 80,00.Sancerre er en hvidvin fra marker beliggende omkring byerne Sainte Gemme og Sury en Vaux. Druerne vokser på marker hvor halvdelen består af Silex (flint) og den anden halvdel af kalksten og ler. Det giver vinmageren Clément, gode vilkår til at blande en harmonisk vin fra de to jordbundstyper.
Sauvignon Blanc druerne presses straks de når frem til vineriet, og mosten får lov at sætte sig i halvandet døgn inden gæringen findet sted. Herefter lagres vinen på tanke i de første 8 måneder på resterne af skallerne der bevarer liv og friskhed i vinen. Vinen tappes normalt i september måned året efter høsten. Den ekstra lagring ift. mange af naboerne betyder at vinen når en ekstra fylde og længde i smagen.
Vinen er da også meget frisk, men med en markant fylde og længde. En seriøs Sancerre nu kan nyde helt tilbagelænet med din grillede fisk, skaldyrsfadet, forårets grønt eller den lokale gedeost Crottin de Chavignol.
-
2019 Macon-Villages, La Fougueuses, Alexis de Benoist
kr. 160,00Original price was: kr. 160,00.kr. 85,00Current price is: kr. 85,00.Macon-Villages “La Fougueuse” er høstet af druer fra en parcel på blot 1,5 ha.
Vinstokkene har den høje alder af 50 år, og er dyrket efter biodynamiske principper.
Chardonnay druerne presses nænsomt inden de gæres på ståltanke.
Vinen lagres i minimum 6 måneder inden den udbydes til salg.
Resultatet er en frisk og ren vin med god syre. Den besidder en let fedme, men har samtidigt et mineralsk præg.
-
2020 L’as de B, Agathe Bursin
kr. 140,00Original price was: kr. 140,00.kr. 85,00Current price is: kr. 85,00.L’As de B står for Assemblage de Bollenberg og er en blanding af Riesling, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc, Sylvaner og Muscat. Helt særligt for marken er at alle druesorter blomstrer, vækster og modnes på samme tid. Normalt er der op til halvanden måneds forskel på høsttidspunkter de enkelte druer imellem. Agathe Bursin forklarer de særlige forhold som et biologisk vidunder, altså at der ikke er andre forklaringer end naturens eget råderum. Alle druer høstes og vinificeres sammen til hvad der i princippet er en Edelzwicker, men i meget høj kvalitet.
-
2016 Beaujolais-Villages, Le Jeune Homme, Alexis de Benoist
kr. 155,00Original price was: kr. 155,00.kr. 95,00Current price is: kr. 95,00.Det her er som at drikke god Bourgogne, hvis du bare lige skifter Pinot Noir ud med Gamay druen. Den er lavet efter samme opskrift med længere skindkontakt, gæring ved hjælp af egne gærceller, og en længere lagring der giver vinen mere kompleksitet og dybde.
Den har lige præcis fået den lagring så den på en måde er saftig og lækker, men samtidig har den smidt hvalpefedtet og tager dig et step højere op.
Nyd den som rød Bourgogne ved 16 grader.
-
Pet Nat Extra Brut, Domaine Marie de Louvoy – halve
kr. 130,00Original price was: kr. 130,00.kr. 100,00Current price is: kr. 100,00.Pet Nat som smagsmæssigt går mod Champagne, men som selvfølgelig ikke er det. Det mere frugtrigt, vildt lækker, umiskendelig Pinot Noir duft som forfører dig til en tår mere. Det er mineralsk, det er tørt, det er ret seriøs Pet Nat.
Den bør ligge på køl ved siden af smør og æg, den er mindst lige så anvendelig.
-
2020 Pinot Gris Dirstelberg, Agathe Bursin
kr. 190,00Original price was: kr. 190,00.kr. 115,00Current price is: kr. 115,00.Pinot Gris fra Dirstelberg er frisk og juicy, har en god volume med en dejlig rensende syre. Dirstelberg er kendetegnet ved at have “grés rose” som jordbund, den såkaldte lyserøde sandsten.
-
2020 Viognier, IGP Collines Rhodaniennes, Aurélien Chatagnier
kr. 170,00Original price was: kr. 170,00.kr. 115,00Current price is: kr. 115,00.Denne hvide sprødhed er en lillesøster til Condrieu.
Vinen er på 100% Viognier fra parceller i kommunen Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer ca. i 10 måneder på ståltanke inden aftapning.
Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer til f.eks. asiatiske retter.
-
2021 Pinot Gris Dirstelberg, Agathe Bursin
kr. 220,00Original price was: kr. 220,00.kr. 125,00Current price is: kr. 125,00.Pinot Gris fra Dirstelberg er frisk og juicy, har en god volume med en dejlig rensende syre. Dirstelberg er kendetegnet ved at have “grés rose” som jordbund, den såkaldte lyserøde sandsten.
-
2019 Aleph, Famille de Boel France, Cotes du Rhône Villages
kr. 170,00Aleph er en Cotes du Rhone Villages vin fra Massif d’Uchaux, beliggende lidt nord for Gigondas. Det er et område omgivet af skove på skråningerne af det lille bjergmassiv.
Markerne er beplantet med 60 % Syrah og 40 % Grenache.
30 % af vinen lagres ca. 6 mdr. på 4-5 år gamle fade. Den begrænsede fadlagring holder vinens frugt frisk og pirrende.
Der benyttes kun naturligt forekommende gær, og altså ingen tilsætning af industrigær. Det bevarer en vis spænding og levende fornemmelse i vinen, hvor industrigær ofte får vinene til at ”flade ud”.
Aleph er det første bogstav i det fønikiske alfabet og betyder okse.
Oksen symboliserer vigtigheden af dyret for os mennesker, den udsøgte spise den er, den optræder på hundredevis af måder i gastronomien, så etiketten er en hyldest til dyret der her er omgivet af slagtere i et karnevalsoptog.
Vinen er tappet i april 2020 og er kun tilsat en anelse svovl/sulfitter som eneste tilsætning overhovedet.