Viser 1–12 af 171 resultater
Type
- Champagne - Bobler (28)
- Hvidvin (53)
- Rosévin (3)
- Rødvin (78)
- Søde vine - forstærkede vine (11)
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (5)
- 0,75 liter (140)
- 1,5 liter (22)
- 3 liter (5)
-
2019 Le gras c’est la vie!, Famille de Boel France, IGP Méditerranée
kr. 110,00kr. 75,00Le gras c’est la vie er en hyldest til grisen, det fede i livet og i det hele taget livet.
Vinen er Cotes du Rhone svar på en Beaujolais, forstået sådan at den kan og bør nydes ung. Det er saftig vin lavet på den sjældne druesort Caladoc, som er en krydsning af Grenache og Malbec.
Det her er den vin du har stående på køkkenbordet mens du laver mad, og drikker når du spiser. Den er modstandsdygtig overfor ilt, så er der mere tilbage ryger den blot i køleskabet.
-
2019 Sancerre Blanc, Clément & Florian Berthier – halvflaske
kr. 120,00kr. 80,00Sancerre er en hvidvin fra marker beliggende omkring byerne Sainte Gemme og Sury en Vaux. Druerne vokser på marker hvor halvdelen består af Silex (flint) og den anden halvdel af kalksten og ler. Det giver vinmageren Clément, gode vilkår til at blande en harmonisk vin fra de to jordbundstyper.
Sauvignon Blanc druerne presses straks de når frem til vineriet, og mosten får lov at sætte sig i halvandet døgn inden gæringen findet sted. Herefter lagres vinen på tanke i de første 8 måneder på resterne af skallerne der bevarer liv og friskhed i vinen. Vinen tappes normalt i september måned året efter høsten. Den ekstra lagring ift. mange af naboerne betyder at vinen når en ekstra fylde og længde i smagen.
Vinen er da også meget frisk, men med en markant fylde og længde. En seriøs Sancerre nu kan nyde helt tilbagelænet med din grillede fisk, skaldyrsfadet, forårets grønt eller den lokale gedeost Crottin de Chavignol.
-
2020 Je vous adore Rosé, Famille de Boel France, IGP Méditerranée
kr. 120,00kr. 95,00Je Vous Adore er en ren og frisk rosévin der nydes med og uden mad.
Den laves på Caladoc-druen der er en krydsning af to velkendte druer Grenache og Malbec. Der høstes fra gamle vinstokke, og alt er biodynamisk.
Druerne udblødes i kort tid for at trække lidt ekstrakt og ikke mindst farve ud af skallerne, hvorefter de gæres ved egen hjælp. Vinen vinificeres og lagre på ståltanke for at bevare sin kølige friskhed og frugtige udtryk.
Etiketten prydes af de vilde urter og blomster der vokser mellem stokkene.
-
2019 Macon-Villages, La Fougueuses, Alexis de Benoist
kr. 160,00kr. 95,00Macon-Villages “La Fougueuse” er høstet af druer fra en parcel på blot 1,5 ha.
Vinstokkene har den høje alder af 50 år, og er dyrket efter biodynamiske principper.
Chardonnay druerne presses nænsomt inden de gæres på ståltanke.
Vinen lagres i minimum 6 måneder inden den udbydes til salg.
Resultatet er en frisk og ren vin med god syre. Den besidder en let fedme, men har samtidigt et mineralsk præg.
-
2020 L’as de B, Agathe Bursin
kr. 140,00kr. 100,00L’As de B står for Assemblage de Bollenberg og er en blanding af Riesling, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc, Sylvaner og Muscat. Alle druer høstes og vinificeres sammen til hvad der i princippet er en Edelzwicker i meget høj kvalitet.
-
Champagne Cuvée de Reserve Brut, Gallimard – halve
kr. 145,00kr. 100,00Halvflaske – 0,375
100% Pinot Noir.
Husets flagskib, blandet af flere årgange, tilsat 20% vin de reserve, samt 10% vin fra Solera af 6 årgange.
Dosage 10 gr/l.
-
2019 Viognier, IGP Collines Rhodaniennes, Aurélien Chatagnier
kr. 170,00kr. 125,00Denne hvide sprødhed er en lillesøster til Condrieu.
Vinen er på 100% Viognier fra parceller i kommunen Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer ca. i 10 måneder på ståltanke inden aftapning.
Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer til f.eks. asiatiske retter.
-
2019 Sancerre Blanc, Clément & Florian Berthier
kr. 190,00kr. 125,00Sancerre er en hvidvin fra marker beliggende omkring byerne Sainte Gemme og Sury en Vaux. Druerne vokser på marker hvor halvdelen består af Silex (flint) og den anden halvdel af kalksten og ler. Det giver vinmageren Clément, gode vilkår til at blande en harmonisk vin fra de to jordbundstyper.
Sauvignon Blanc druerne presses straks de når frem til vineriet, og mosten får lov at sætte sig i halvandet døgn inden gæringen findet sted. Herefter lagres vinen på tanke i de første 8 måneder på resterne af skallerne der bevarer liv og friskhed i vinen. Vinen tappes normalt i september måned året efter høsten. Den ekstra lagring ift. mange af naboerne betyder at vinen når en ekstra fylde og længde i smagen.
Vinen er da også meget frisk, men med en markant fylde og længde. En seriøs Sancerre nu kan nyde helt tilbagelænet med din grillede fisk, skaldyrsfadet, forårets grønt eller den lokale gedeost Crottin de Chavignol.
-
2016 Beaujolais-Villages, Le Jeune Homme, Alexis de Benoist
kr. 155,00kr. 125,00Det her er som at drikke god Bourgogne, hvis du bare lige skifter Pinot Noir ud med Gamay druen. Den er lavet efter samme opskrift med længere skindkontakt, gæring ved hjælp af egne gærceller, og en længere lagring der giver vinen mere kompleksitet og dybde.
Den har lige præcis fået den lagring så den på en måde er saftig og lækker, men samtidig har den smidt hvalpefedtet og tager dig et step højere op.
Nyd den som rød Bourgogne ved 16 grader.