Viser 1–12 af 216 resultaterSorted by popularity
Type
- Champagne - Bobler (40)
- Hvidvin (71)
- Rosévin (3)
- Rødvin (99)
- Søde vine - forstærkede vine (6)
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (4)
- 0,75 liter (185)
- 0,200 (1)
- 1,5 liter (23)
- 3 liter (4)
-
2019 Le gras c’est la vie!, Famille de Boel France, IGP Méditerranée
kr. 110,00Original price was: kr. 110,00.kr. 75,00Current price is: kr. 75,00.Le gras c’est la vie er en hyldest til grisen, det fede i livet og i det hele taget livet.
Vinen er Cotes du Rhone svar på en Beaujolais, forstået sådan at den kan og bør nydes ung. Det er saftig vin lavet på den sjældne druesort Caladoc, som er en krydsning af Grenache og Malbec.
Det her er den vin du har stående på køkkenbordet mens du laver mad, og drikker når du spiser. Den er modstandsdygtig overfor ilt, så er der mere tilbage ryger den blot i køleskabet.
-
Champagne Brut, Perpétuelle, Maurice Grumier
kr. 300,00Original price was: kr. 300,00.kr. 220,00Current price is: kr. 220,00.Perpétuelle består af 60 % vin fra høståret 2015 og 40 % vin fra den solera Fabien startede i 2005. Den er blandet af 1/3 af hver af de tre druersorter Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. For en vin i sin klasse besidder den en flot dybde grundet reservevinen fra solera-systemet, men har også et sprødt citrus bid.
Det er en fyldig og flot aperitifvin, men den kan nemt bruges til din middagsinledning også. En overlegen vin i sin klasse. -
2016 Beaujolais-Villages, Le Jeune Homme, Alexis de Benoist
kr. 155,00Original price was: kr. 155,00.kr. 95,00Current price is: kr. 95,00.Det her er som at drikke god Bourgogne, hvis du bare lige skifter Pinot Noir ud med Gamay druen. Den er lavet efter samme opskrift med længere skindkontakt, gæring ved hjælp af egne gærceller, og en længere lagring der giver vinen mere kompleksitet og dybde.
Den har lige præcis fået den lagring så den på en måde er saftig og lækker, men samtidig har den smidt hvalpefedtet og tager dig et step højere op.
Nyd den som rød Bourgogne ved 16 grader.
-
Champagne Cuvée de Reserve Brut, Gallimard – halve
kr. 175,00Halvflaske – 0,375
100% Pinot Noir fra marker rundt om Les Riceys.
Husets flagskib, blandet af flere årgange, tilsat 20% vin de reserve, samt 10% Soleravin startet i 2009.
Lagring min. 24 måneder på lie’n.
Degorgering à la volée.
Dosage 7 gr/l.
-
Champagne Cuvée de Reserve Brut, Gallimard
kr. 350,00100% Pinot Noir fra marker rundt om Les Riceys.
Husets flagskib, blandet af flere årgange, tilsat 20% vin de reserve, samt 10% Soleravin startet i 2009.
Lagring min. 24 måneder på lie’n.
Degorgering à la volée.
Dosage 7 gr/l.
-
Champagne Brut, Alliance, Mary-Sessile
kr. 300,00Original price was: kr. 300,00.kr. 225,00Current price is: kr. 225,00. -
2019 Sancerre Blanc, Clément & Florian Berthier – halvflaske
kr. 120,00Original price was: kr. 120,00.kr. 80,00Current price is: kr. 80,00.Sancerre er en hvidvin fra marker beliggende omkring byerne Sainte Gemme og Sury en Vaux. Druerne vokser på marker hvor halvdelen består af Silex (flint) og den anden halvdel af kalksten og ler. Det giver vinmageren Clément, gode vilkår til at blande en harmonisk vin fra de to jordbundstyper.
Sauvignon Blanc druerne presses straks de når frem til vineriet, og mosten får lov at sætte sig i halvandet døgn inden gæringen findet sted. Herefter lagres vinen på tanke i de første 8 måneder på resterne af skallerne der bevarer liv og friskhed i vinen. Vinen tappes normalt i september måned året efter høsten. Den ekstra lagring ift. mange af naboerne betyder at vinen når en ekstra fylde og længde i smagen.
Vinen er da også meget frisk, men med en markant fylde og længde. En seriøs Sancerre nu kan nyde helt tilbagelænet med din grillede fisk, skaldyrsfadet, forårets grønt eller den lokale gedeost Crottin de Chavignol.
-
2019 Aleph, Famille de Boel France, Cotes du Rhône Villages
kr. 170,00Aleph er en Cotes du Rhone Villages vin fra Massif d’Uchaux, beliggende lidt nord for Gigondas. Det er et område omgivet af skove på skråningerne af det lille bjergmassiv.
Markerne er beplantet med 60 % Syrah og 40 % Grenache.
30 % af vinen lagres ca. 6 mdr. på 4-5 år gamle fade. Den begrænsede fadlagring holder vinens frugt frisk og pirrende.
Der benyttes kun naturligt forekommende gær, og altså ingen tilsætning af industrigær. Det bevarer en vis spænding og levende fornemmelse i vinen, hvor industrigær ofte får vinene til at ”flade ud”.
Aleph er det første bogstav i det fønikiske alfabet og betyder okse.
Oksen symboliserer vigtigheden af dyret for os mennesker, den udsøgte spise den er, den optræder på hundredevis af måder i gastronomien, så etiketten er en hyldest til dyret der her er omgivet af slagtere i et karnevalsoptog.
Vinen er tappet i april 2020 og er kun tilsat en anelse svovl/sulfitter som eneste tilsætning overhovedet.
-
2018 Saint-Jospeh, Rue des Poulies, Famille de Boel France
kr. 250,00På ren Syrah viser domainet et flot visitkort frem i form af en vin med både fyldig, saftig frugt men også en ret seriøs vin til lagring i kælderen.
Vinstokkene gror i granitholdig jord som mange andre steder i den nordlige del af Rhône.
Når druen er Syrah er duftnoterne ofte en blanding af røde og sorte bær. Denne Saint-Joseph har også et karakteristisk strejf af røget bacon, råt kød og krydderurter.
Halvdelen af vinen lagres på brugte egetræsfade, resten på ståltanke.
Hold den kølig under servering, server den helst ved 17-18 grader.
Bør åbnes i god tid! 3-4 timer åben gør den bedre.
Rue des Poulies er navnet på den gade hvor den første franske restaurant lå i 1765. I dag hedder gaden Rue du Louvre. Derfor er etiketten en hyldest til den franske gastronomi.
-
Champagne Rosé Brut, Gallimard
kr. 375,0080% Pinot Noir – 20% Chardonnay – 9 gr./L
En Rosé de Saignée, en rosé af de blødende druer. En måde at beskrive farveprocessen på. Den mest “ægte” måde at tilvirke en rosé Champagne på.
Mosten ligger i 3-4 dage med skindkontakt og udbløder druerne der derved afgiver farven.
Samlet produktion er fra årgang 2014, ca. 10000 flasker.
Dosage 9 gr/l.