Viser 1–12 af 51 resultater
Type
- Champagne - Bobler (22)
- Rosévin (2)
- Rødvin (29)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,75 liter (44)
- 0,375 liter (1)
- 1,5 liter (3)
- 3 liter (3)
-
Champagne Cuvée de Reserve Brut, Gallimard – halve
kr. 145,00kr. 100,00Halvflaske – 0,375
100% Pinot Noir.
Husets flagskib, blandet af flere årgange, tilsat 20% vin de reserve, samt 10% vin fra Solera af 6 årgange.
Dosage 10 gr/l.
-
2017 Coteaux du Giennois Rouge, L’Inèdit du Champs Jacquot, Clément & Florian Berthier
kr. 190,00kr. 130,00Ren Pinot Noir fra parcellen L’Inèdit du Champs Jacquot i Coteaux du Giennois.
Druerne macererer i store franske fade (Vats) og den samlede gæringsperiode forløber over 16 dage. Den malolaktiske gæring sker på mindre fade hvor vinen også lagrer 10-12 måneder inden den tappes uden filtrering.
Vinen er perfekt at nyde nu, men hvis du ønsker at lagre den yderligere kan den sagtens lægges på hylden et par år endnu.
Den er saftig, frisk og vil nemt kunne bringe dig på glatis hvis du fik den blindt.
-
Champagne Brut, Perpétuelle, Maurice Grumier
kr. 295,00kr. 215,00Perpétuelle består af 60 % vin fra høståret 2015 og 40 % vin fra den solera Fabien startede i 2005. Den er blandet af 1/3 af hver af de tre druersorter Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. For en vin i sin klasse besidder den en flot dybde grundet reservevinen fra solera-systemet, men har også et sprødt citrus bid.
Det er en fyldig og flot aperitifvin, men den kan nemt bruges til din middagsinledning også. En overlegen vin i sin klasse. -
2019 Pinot Noir, Strangenberg, Agathe Bursin
kr. 275,00kr. 220,00Pinot Noir, Strangenberg – macereres med delvis hele klaser i ca. 8 dage og lagrer på brugte fade fra Ramonet i Bourgogne, for at få tilføjet den ekstra dimension som fadet bidrager med.
-
Champagne Rosé Brut, Gallimard
kr. 325,00kr. 225,0080% Pinot Noir – 20% Chardonnay – 9 gr./L
En Rosé de Saignée, en rosé af de blødende druer. En måde at beskrive farveprocessen på. Den mest “ægte” måde at tilvirke en rosé Champagne på.
Mosten ligger i 3-4 dage med skindkontakt og udbløder druerne der derved afgiver farven.
Samlet produktion er fra årgang 2014, ca. 10000 flasker.
Dosage 9 gr/l.
-
2019 Bourgogne Hautes Cotes de Nuits, Clos des Dames Huguettes, Philippe Gavignet
kr. 225,00Clos des Dames Huguettes ligger på højen nord for byen Nuits-Saint-Georges. Markerne er beliggende 350-400 meter over havet, eller lidt højere end 1. Cru og Grand Cru markerne i Bourgogne.
Mosten til druerne udblødes 5-6 dage inden de gæres i ståltanke. Vinen lagrer ca. 14 måneder på franske egefade, hvoraf omkring 1/5 del er nye.
Clos des Dames Huguettes er en fantastisk vin når det ikke skal være fra øverste hylde, og du har lyst til et rigtigt godt glas Bourgogne med saftig frugt og en god ren stil.
-
Champagne Brut Nature, Instant Nature, Maurice Grumier
kr. 335,00kr. 250,00Instant Nature er for dem der holder af helt tør Champagne. Den er ikke tilsat nogen dosage, deraf navnet Nature.
Den er blandet som Perpetuelle af lige dele af de tre druer, Meunier, Pinot Noir og Chardonnay. Basisvinen udgør 60% af vinen og er fra 2014 blandet med 40% reservevin fra Soleraen startet i 2005.
Den er ren, lækker og lige til. -
Champagne Cuvée de Reserve Brut, Gallimard
kr. 275,00100% Pinot Noir.
Husets flagskib, blandet af flere årgange, tilsat 20% vin de reserve, samt 10% vin fra Solera af 6 årgange.
Dosage 10 gr/l.
-
2019 Nuits-Saint-Georges, Les Argillats, Philippe Gavignet
kr. 395,00kr. 295,00Vinstokke på Les Argillats er plantet helt tilbage i 1962 og giver derfra dejligt koncentrerede druer. Marken ligger lige over de tre 1. Cru marker Aux Argillats, Aux Thorey og Bousselots. Den er mørkfrugtet i sit udtryk med en god fast syre. For mig er det en måltidsvin, mere end en flaske “in between”.
Druerne udblødes 8-9 dage inden gæring på ståltanke. Lagringen foregår på franske fade i ca. 15 måneder hvoraf ca. 1/3 del er nye.
Den nydes fint nu, men har du plads i kælderen kan du trygt lægge nogle på langs 4-5 år mere.