Viser 13–24 af 65 resultater
Aktive filtre
Type
- Champagne - Bobler (23)
- Hvidvin (41)
- Rosévin (2)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,75 liter (65)
-
Champagne Extra Brut, Solera, Maurice Grumier
kr. 600,00Original price was: kr. 600,00.kr. 450,00Current price is: kr. 450,00.Solera er Maurice Grumier’s mest ikoniske vin. Vinen er kun tappet i 1000 eksemplarer og er en ren Solera-vin baseret på vin fra 2005-2011.
Soleravinen lagrer på barrique og er sammenstukket af de 3 hoveddruer i Champagne. Denne vin er tappet i April 2012 og har indtil foråret 2020 været lagret i kældrene hos Grumier.
Der er meget at smage på i denne flaske, men det gode er, at det smager fantastisk.Dosage 2,2 gr/l.
-
2008 Champagne Rosé Brut, Elisabeth Salmon, Billecart-Salmon
kr. 1.750,00Original price was: kr. 1.750,00.kr. 1.650,00Current price is: kr. 1.650,00. -
2019 Bourgogne Blanc, Jean Javillier
kr. 240,00Original price was: kr. 240,00.kr. 175,00Current price is: kr. 175,00. -
2006 Champagne Brut, Reflet d’Une Passion, Mary-Sessile
kr. 500,00Original price was: kr. 500,00.kr. 395,00Current price is: kr. 395,00.100% Chardonnay.
Vinificeret i ståltanke fra parcellen Mont en peine. Smertens bjerg. Vinen laves kun i egnede årgange og er meget holdbare vine. Det er årgangsvine der skal afspejle den enkelte årgangs høst og terroiret i og omkring Treslon.
-
Champagne Brut Nature, Cuvée Amphoressence, Gallimard
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00.50% Pinot Noir – 50% Chardonnay.
En del vinificeret og lagret i egefade, mens en del lagres i 5 mdr. i amforaer der er håndlavet af terracotta ler i Toscana.
Efter aftapning flaskelagres de 4 år på lie’n inden degorgering.
For Gallimard er denne cuvée en nyskabning og et led i deres evolution i ønsket om ikke at stå stille. Et håb for fremtiden hvor sønnen er nyskabende og faderen håndhæver traditionerne.
Årlig produktion er blot 2500 flasker.
Dosage 0 gr/l.
-
2017 Rosé des Riceys, Gallimard
kr. 225,00100% Pinot Noir.
Rosé des Riceys er sin helt egen appellation i Champagne. Det specielle er at den er meget lokal og ikke gælder for hele Champagne. I Cote de Bar i den sydlige del af Champagne hvor en stor del af arealerne er tilplantet med Pinot Noir fremstiller man en rosévin som normalt er en lagringsegnet og intens form for rosé.
Mosten ligger i 3-4 dage med skindkontakt og udbløder druerne der derved afgiver farven inden den alkoholiske gæring finder sted. Vinen vinificeres på stål men lagres delvist på ældre fade. Herefter flaskelagres denne udgave yderligere et par år inden den frigives.
Samlet produktion i 2017 er blot 2500 flasker.
At den produceres meget tæt på grænsen til Bourgogne afsløres i sin intense Pinot smag.
-
2022 Le Petit Alphée Blanc, Jonathan Maunoury, Vin de France
kr. 190,00Jonathan Maunoury har en ph.d. i kemi og har spenderet næsten 10 år som forsker inden for næste generations smartphone-skærme (i Storbritannien og Belgien), før han følte behovet for det […]
-
2021 Chablis, Sous le Parc, Jérémy Arnaud
kr. 265,00Chablis “Sous le Parc” er en af de nye børn i klassen. Som navnet antyder støder marken næsten op til parken tilhørende den kendte producent og propietær Chateau de Béru.
Vinmarken på blot 0,23 ha blev tilplantet i 2019 og 2021 er dermed den første årgang i produktion.
Marken dyrkes biodynamisk og planterne opbindes efter Guyot Simple metoden. Plantetætheden er høj, 8700 planter pr. hektar med flere forskellige kloner blandet.
Klaserne presses hele og mosten gæres på stål. Vinene lagres på fade hvoraf 10-15 % er nye. Efter 1 års lagring blandes vinene fra fadene til den færdige cuvée, og lagres yderligere næsten et år på tanke inden aftapning.
Imponerende hvad en “almindelig” Chablis kan i glasset.