2021 El Bosque Habitado, Bodegas Sentencia

Tilbud

2021 El Bosque Habitado, Bodegas Sentencia

kr. 110,00

El Bosque Habitado er et blend af den hjemmehørende Bobal, ca. 60 %, samt 30 % Syrah og 10 % Garnacha, lidt årgangsafhængig. Det er en vin med af læskende frugt, ikke for hård syre samt bløde tanniner.

Den macererer i kort tid og presses ganske blidt for at bevare finessen og friskheden i frugten. Herpå lagres den i blot 6 måneder på franske fade af variabel størrelse. Alt i alt en vin lavet til at blive drukket relativt ung. Den samlede produktion ligger på ca. 4000 flasker årligt.

Sammenlign vare

Bodegas Sentencia rækker tilbage til 2006 hvor Alberto Pedrón Pardo beslutter at føre resten af familiens vinmarker videre.

Områderne Utiel og Requena blev i høj grad opslugt af cooperativer som omplantede og optimerede vinmarkerne til masseproduktion og det samme kunne have været tilfældet for Alberto’s families marker, hvis ikke han selv tog affære og fortsatte den bæredygtige produktion.

Kældrene og tankene var der allerede. De havde fungeret som vineri indtil 1960’erne hvor familien opgav midlertidigt at producere selv, men solgte druer til andre producenter.

I dag danner samme kældre rammer om Bodegas Sentencia, et garagevineri med en meget beskeden produktion af kvalitetsvine fra egne marker.

Alle marker der dyrkes efter bæredygtige og biodynamiske principper, ligger i 700-800 meters højde i bakker og bjerge bag Valencia. På samme marker dyrkes også oliven og mandler fra gamle træer.

Bobal er den lokale drue her og er kendt for sin frugtighed, bløde struktur og ofte medgørlige tanniner. Den benyttes til både Lluvia Ancestral Pet Nat og til flere af de røde vine.

 

Land

Distrikt

Drue

, ,

Producent

Årgang

Flaskestørrelse

Type

Indtast for at starte søgningen

Kurv

Ingen varer i kurven.

Interesseret i vin?

Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.