Utiel-Requena

Viser alle 2 resultater

  • 2022 Lluvia Ancestral Pet Nat , Bobal, Bodegas Sentencia

   Original price was: kr. 200,00.Current price is: kr. 140,00.

   Pet Nat der dækker over Petillant Natural, er fra Bodegas Sentencia en frisk mousserende vin med masser af læskende frugt.

   Den er lavet på den lokale blå drue, Bobal og er gæret på tank indtil der er 24 gram restsukker tilbage. Herefter hældes den på flaske, hvor den får lov at gæres helt ud, helt uden tilsætning af gær, sukker eller sulfitter. Den er derfor en naturvin.

  • 2021 El Bosque Habitado, Bodegas Sentencia

   kr. 170,00

   El Bosque Habitado er et blend af den hjemmehørende Bobal, ca. 60 %, samt 30 % Syrah og 10 % Garnacha, lidt årgangsafhængig. Det er en vin med af læskende frugt, ikke for hård syre samt bløde tanniner.

   Den macererer i kort tid og presses ganske blidt for at bevare finessen og friskheden i frugten. Herpå lagres den i blot 6 måneder på franske fade af variabel størrelse. Alt i alt en vin lavet til at blive drukket relativt ung. Den samlede produktion ligger på ca. 4000 flasker årligt.

  Indtast for at starte søgningen

  Kurv

  Ingen varer i kurven.

  Interesseret i vin?

  Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
  Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.