Naturvin

Viser alle 2 resultater

  • 2022 Lluvia Ancestral Pet Nat , Bobal, Bodegas Sentencia

   Original price was: kr. 200,00.Current price is: kr. 140,00.

   Pet Nat der dækker over Petillant Natural, er fra Bodegas Sentencia en frisk mousserende vin med masser af læskende frugt.

   Den er lavet på den lokale blå drue, Bobal og er gæret på tank indtil der er 24 gram restsukker tilbage. Herefter hældes den på flaske, hvor den får lov at gæres helt ud, helt uden tilsætning af gær, sukker eller sulfitter. Den er derfor en naturvin.

  • 2022 Las Bairetas, Moscatel de Alexandria, Bodegas Sentencia (Orange)

   kr. 220,00

   Naturvin er ikke dem du finder flest af hos Vintage Only, men når de er der, er de der af en grund. Las Bairetas er en naturlig orangevin på Muscat de Alexandria og er en fantastisk gastronomisk ledsager. Forestil dig en ceviche med mango, ingefær og frisk koriander.

   Vinen macererer i 10-15 dage med skindkontakt, druerne trædes af menneskelige fødder og lagres efter naturlig gæring i 6 måneder på cementtanke.

   Vinen dufter af den parfumerede Muscat-drue, og forventningen er en sødlig nektar på tungen, men oplevelsen er en knastør vin med pæn længde, smag af Muscat, men sødmen udebliver. Til gengæld kan den drikkes i store slurke.

  Indtast for at starte søgningen

  Kurv

  Ingen varer i kurven.

  Interesseret i vin?

  Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
  Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.