Viser 61–72 af 236 resultater
Type
- Champagne - Bobler (36)
- Hvidvin (75)
- Rosévin (4)
- Rødvin (117)
- Søde vine - forstærkede vine (8)
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (3)
- 0,75 liter (207)
- 1,5 liter (23)
- 3 liter (4)
-
Champagne Cuvée de Reserve Brut, Gallimard
kr. 295,00100% Pinot Noir.
Husets flagskib, blandet af flere årgange, tilsat 20% vin de reserve, samt 10% vin fra Solera af 6 årgange.
Dosage 10 gr/l.
-
2011 Champagne Extra Brut, Les Plates Pierres, Maurice Grumier
kr. 425,00kr. 300,002011 Les Plates Pierres er en usædvanlig lækker flaske årgangschampagne. Den er moden og klar til at blive nydt. Den er blandet er 62% Chardonnay og 38% Pinot Noir som dyrkes på en parcel på 1,4 ha med 30 år gamle vinstokke. Vinen vinificeres dels på stål og dels på fade.
Den er kun tilsat 3 gr. restsukker pr. liter hvilket gør den til en Extra Brut Champagne. Les Plates Pierres er spændende vin, dens balance er uovertruffen og har en lækker citrussmagende finish og flot længde.
Dosage 3 gr/l.
-
Champagne Rosé Brut, Gallimard
kr. 325,0080% Pinot Noir – 20% Chardonnay – 9 gr./L
En Rosé de Saignée, en rosé af de blødende druer. En måde at beskrive farveprocessen på. Den mest “ægte” måde at tilvirke en rosé Champagne på.
Mosten ligger i 3-4 dage med skindkontakt og udbløder druerne der derved afgiver farven.
Samlet produktion er fra årgang 2014, ca. 10000 flasker.
Dosage 9 gr/l.
-
Champagne Rosé Extra Brut, Les Rosiers, Maurice Grumier
kr. 550,00kr. 325,00100% Pinot Noir
Ren Pinot uden malolaktisk gæring fra enkeltmarken Les Rosiers i Vallée de la Marne. Mosten ligger med skindkontakt i 36-48 timer timer for at trække farven ud. Årgang 2015 er vinificeret på træ og delvist lagret på fade. Ikke klaret og ikke filtreret før aftapning på flaske. Tappet April 2016
Den er lavet som en lys rød vin Rosé de Saignée, og er ikke tilsat rødvin for at opnå en vis farve.
Den minder om en lys Bourgogne med høj intensitet og en frisk flot duft af bl.a. skovjordbær. Kan du lide Pinot Noir, er du hurtigt solgt til Les Rosiers.Dosage 4 gr/l.
-
-
Champagne Blanc de Noirs Extra Brut, Les Meurgers, Gallimard
kr. 325,00Les Meurgers er lavet på 100% Pinot Noir.
Udover basisvin tilsættes 40% vin de reserve fra en Solera startet i 2009.
Dosage 4,5 gr/l.
-
2018 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, Jérémy Arnaud
kr. 345,00Premier Cru “Vau de Vey” marken er en stejl arbejdsplads og druerne håndhøstes ikke blot fordi den dyrkes biodynamisk, men også fordi det ikke er muligt at køre med maskiner her.
Vinstokkene er alle mere end 40 år. Hele drueklaser presses meget nænsomt og tages fra, inden de starter gæringen ved egen kraft. Der arbejdes helt uden tilsætning af fremmed kulturer eller gær.
Halvdelen af cuvéen lager på franske barrique i et år, mens den anden halvdel lagrer på ståltanke. Efter et år blandes begge dele sammen og lagrer yderligere et år på ståltanke inden vinen tappes på flaske.
Det er i sandhed sprød og spændstig Chablis 1. Cru med et flot krydderi fra fadet. Alt efter temperament kan vinen med fordel lagres, men hvis du er til den unge vin med stor energi, så drikker du bare af den nu.
-
2018 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.