Viser 49–60 af 306 resultater
Type
- Champagne - Bobler (29)
- Corpinnat (2)
- Forstærket vin - tør (5)
- Hvidvin (91)
- Orangevin (3)
- Rosévin (9)
- Rødvin (156)
- Søde vine - forstærkede vine (17)
- Pet Nat (1)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 1,5 liter (1)
-
2020 Saint-Joseph Blanc, Aurélien Chatagnier
kr. 225,00Original price was: kr. 225,00.kr. 150,00Current price is: kr. 150,00.Energisk hvid Rhône fra den nordlige del med lagringspotentiale.
Vinen er blandet af 60% Marsanne fra kommunen Ardoix og 40% Roussanne fra Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer på barrique i ca. 10 måneder inden den tappes på flaske.
-
2018 Fera Ferotge,Sumoll, Can Descregut, Penedès
kr. 225,00Original price was: kr. 225,00.kr. 120,00Current price is: kr. 120,00.Fera Ferotge er sin helt egen vin og kan ikke sammenlignes med andre spanske vine.
Druen den laves på er Sumoll. En lokal drue i Penedes med en gammel historie. Oprindeligt lavede man vin til drueplukkerne og andre arbejdere i vinmarkerne på Sumoll, men var i en tid hvor de lyse farver i vinene ikke var anset som kvalitetsvine.
I dag passer den perfekt ind i de vintyper der nydes mange af. Frugten er som en Pinot Noir, blandet med Gamay og Nebbiolo. Syren og strukturen minder en del om Piemonte-vinene, særligt Barbaresco og Barolo. Det er også en vin med lang holdbarhed, men alt efter temperament kan den også nydes ung. Helt som vinene fra Piemonte.
Den er lys i farven, kræver store glas og gerne en tur i karaffel inden servering.
-
2019 Patinegro Blanco, Vino de la Tierra de Cadiz, Barbadillo
kr. 160,00Original price was: kr. 160,00.kr. 100,00Current price is: kr. 100,00.Der bliver udelukkende benyttet økologiske druer til Patinegro. Den er ren Palomino der håndhøstes, presses nænsomt hvorefter den gennemgår en langsom gæring på ståltanke. Herefter lagrer den 12 måneder på ældre fade fra Manzanilla lagring, hvilket bringer en dybde og et saltet touch ind i vinene.
-
Anadas, Honorio Rubio, Rioja
kr. 245,00Anadas er en helt unik vin. De 1500 flasker der er tappet forrige år kommer fra en solera der er startet i 2007 og Anadas blandes af minimum 5 årgange. Vinene den blandes af er Lias Finas der har ligget mindst 3 år på hhv. amerikanske og franske egetræsfade, men også akaciefade.
Lias Finas er en tør fadlagret hvidvin fra Cordovin i den sydlige del af La Rioja Alta, der er kendt for at producere de bedste hvidvine.
Druerne plukkes fra gamle Viura stokke der står plantet som bushwines, altså fritstående vinplanter uden opbinding. Markerne ligger op til den gamle kongevej der løber gennem Rioja mod nord til Navarra.
Lias Finas macereres i ca. 3 døgn inden den gæres sammen med skallerne på ståltanke. Den forstætter sin færd sammen med skallerne minimum 36 måneder på fade.
Du får en hvidvin med stor dybde og langt mere karakter end normalt fra spanske hvidvine. Anadas er en helt utrolig stærk vin med et stort lagringspotentiale hvis man er til gammel hvid Rioja. Prøv at give den 10, 20 år eller mere i kælderen.
Alle vinmarker hos Honorio Rubio dyrkes iøvrigt økologisk og efter biodynamiske principper.
-
2022 Ana de Altún, Viura – Malvasia, Bodegas Altún, Rioja Alavesa
kr. 140,00Ana de Altún er en hyldest til Alberto og Ikers mor.
Vinen er blandet af ca. 85 % Viura og 15 % Malvasia. Vinstokkene er plantet er brødrenes bedsteforældre og er i dag 30-60 år gamle.
Skråningerne som vinmarkerne ligger på er så stejle at al arbejde i løbet af året, samt høsten foregår ved håndkraft.
Efter en kort koldmaceration/udblødning gæres druerne i franske fade ved 16 grader i 20-30 dage. I den efterfølgende lagringsperiode på ca. 3 måneder ligger skallerne endnu sammen med vinen, og omrøres en gang om ugen.
Vinmarken dyrkes med største respekt for naturen og efter biodynamiske principper.
-
2020 Marko Gure Arbasoak, Bizkaiko Txakolina, Oxer Wines
kr. 210,00Oxer familien har et hus med omkringliggende vinmarker i Kortezubi i vinområdet Bizkaiko Txakolina, og det er herfra vinene Marko og Marko Gure Arbasoak kommer. Det er sprøde hvidvine, med en virkelig spændende syreprofil. Druerne til begge lyder de mundrette navne Hondarribi Zuri Zerretia (Petit Corbu) og Hondarribi Zuri (Gros Corbu), samt lidt Izkiota Txikia (Petit Manseng) til Gure Arbasoak. De er begge friske, vibrerende og alligevel afrundede. Hvis du vil have mad til, er de tørrede salte sager fra Pyrenæerne samt fisk og grøntsager et hit på tallerkenen.
-
2019 Tremendus Rosé, Honorio Rubio, Rioja
kr. 80,00Original price was: kr. 80,00.kr. 50,00Current price is: kr. 50,00.Tremendus Rosé er en Clarete. Den er smagsmæssigt lidt kraftigere en mange andre rosévine. Dens afsæt stammer fra den gang en Clarete var en lys rødvin, men den definition er nu meget forandret. I dag vil jeg omsætte det til at du blot får mere vin for få penge.
Der er benyttet to traditionelle Rioja druer, Garnacha og Viura, som begge er vinificeret på ståltanke for at bevare mest mulig friskhed.
Drik den som den er, men ellers skal den nok få din rejemad til at glide ned så nemt som ingenting.