0,75 liter

Viser 61–72 af 306 resultater

    • 2008 Champagne Brut, Reflet d’Une Passion, Mary-Sessile

      Original price was: kr. 500,00.Current price is: kr. 375,00.

      90% Chardonnay – 10% Pinot Noir

      Vinificeret i ståltanke fra parcellen Mont en peine. Smertens bjerg. Vinen laves kun i egnede årgange og er meget holdbare vine. Det er årgangsvine der skal afspejle den enkelte årgangs høst og terroiret i og omkring Treslon.

    • Champagne Brut, Sessile, Mary-Sessile

      Original price was: kr. 440,00.Current price is: kr. 285,00.

      100% Pinot Noir.

      Enkeltmarksvin fra Les Bergeres. 70% vinificeres på træ fra lokale skove i Treslon, de sidste 30% på ståltanke.

      90% er fra årgang 2015, de sidste 10% fra 2014.

      Dosage 7 gr/l

    • 2021 La Cicatera, Garnacha, Bodegas Altún, Rioja Alavesa

      kr. 250,00

      La Cicatera var en af de vine jeg forelskede mig i ved aller første smagning med Alberto og Iker. Garnacha vinstokkene vokser i marker omkring Banos de Ebro i ca. 500 meters højde. Markerne består af kalkholdig jord med sandsten.

      Vinmarken dyrkes med største respekt for naturen og efter biodynamiske principper.

      Druerne håndplukkes i 11 kg bokse og gæres så naturligt som muligt med druernes egne gærceller. Vinen lagrer delvis 6 måneder på franske fade og derefter 8 måneder i cementæg.

      Vinen er frisk og nyder godt af Garnachas sødmefulde frugt, men den højtliggende kalkholdige jord holder vinen i stram snor. Dvs. du får masser af charme og god frisk syre i samme mundfuld. Kan nydes som ung ved 14-16 grader, heldigvis!

       

      Fra Jyllands Posten 22/10-2023

      Førsteklasses garnacha fra kalkrig parcel med en distingveret, transparent signatur. Saftspændt og animerende, alt er i lod og vage her. Druens velkendte bolsjesødme er holdt flot i skak. Forfinet floral parfume, luftig, kalket frugt, levende syre og søde tanniner. 93 point.

      4 stjerner

    • 2020 Riesling Dirstelberg, Agathe Bursin

      kr. 180,00

      Riesling Dirstelberg høstes af gamle vinstokke. Den byder på stort duftspektrum, høj volume og megen vin i glasset med en smule restsødme, der dog sættes på plads af en tilstedeværende syre.

    • 2018 Kalamity, Rioja, Oxer Wines

      kr. 775,00

      Kalamity er et kraftværk. Sirligt pakket ind til dig der vil have det absolut bedste fra Rioja Alta og Alavesa. Ideen her er at blande flere druer, Tempranillo, Garnacha, Viura og Garnacha Blanca, sådan som man har en gammel tradition for at gøre i Rioja. Garnacha druerne kommer fra en vinmark beliggende i 580 meters højde omkring Cardenas i Rioja Alta og dateres tilbage til 1903. Tempranillo druerne høstes fra vinmarker i 600 meters højde som har passeret 100 år.

      Druerne vinificeres hver for sig, på dels stål, cement æg, og foudres af fransk eg. Efter lagring blandes den endelige cuvée, hvor andelen af Tempranillo og Garnacha er nogenlunde lige stor.

      Vinen er til fremtiden og bør gemmes mindst 5, men gerne 10 år, for at udløse det fulde potentiale. En vin med et enormt duftspekter, mineralitet og længde. Gem den hvis du kan!

       

       

       

    • 2019 Viognier, IGP Collines Rhodaniennes, Aurélien Chatagnier

      kr. 170,00

      Denne hvide sprødhed er en lillesøster til Condrieu.

      Vinen er på 100% Viognier fra parceller i kommunen Limony.

      Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.

      Vinen lagrer ca. i 10 måneder på ståltanke inden aftapning.

      Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer til f.eks. asiatiske retter.

       

       

       

    • 2017 Pommard, Les Vaumuriens, Pierre Vincent Girardin

      kr. 490,00

      Les Vaumuriens er fra den gode årgang 2017. En vin der allerede viser sit terroir frem mellem den frugtrige Pinotsaft. Den er hurtigere moden end 1. Cru vinene, men kan sagtens overvintre i kælderen mindst 6-8 år.

       

      Navnet på Bourgognes måske hotteste vinmager er Pierre Vincent Girardin. Han har trådt sine første skridt i faderens vineri, og har dermed fået lige dele modermælk, lige dele vin.

       

      Hans far, Vincent Girardin solgte sin egen succesfulde virksomhed i 2012, men beholdte en del parceller for at lade sin søn overtage og føre en familiedrøm mere ud i livet. Sådan er det gået og i dag vinificerer Pierre familiens egne vinmarker og har langtidskontrakter på en del andre parceller i både Côte de Beaune men også i Côte de Nuits.

       

      Stilen i vinene er knivskarpe, saftige og juicy. At være 22 og så producere et så bundsolidt og sikkert produkt er imponerende. At finde så tæt på perfekt balance i både hvide som røde vine vidner om et sandt naturtalent, naturligvis også en enorm dygtighed og så har Pierre en baggrund der stiller ham særdeles godt.

      Det er ikke blot de hvide vine Pierre Girardin mestrer. De røde hører til i toppen af Cote de Beaunes mange flotte varianter. Han formår at gøre de røde vine ligeså besnærende som de hvide. Noget de færreste formår.

      Jeg tillader mig at råbe i koret at en ny stjerne er kommet til. Det er seriøs god vin vi har med at gøre, og jeg har endnu ikke mødt nogen der ikke bøjer sig i støvet for den kvalitet der er i hver en flaske.

    • Champagne Brut Nature, Instant Nature, Maurice Grumier

      Original price was: kr. 335,00.Current price is: kr. 225,00.

      Instant Nature er for dem der holder af helt tør Champagne. Den er ikke tilsat nogen dosage, deraf navnet Nature.
      Den er blandet som Perpetuelle af lige dele af de tre druer, Meunier, Pinot Noir og Chardonnay. Basisvinen udgør 60% af vinen og er fra 2014 blandet med 40% reservevin fra Soleraen startet i 2005.
      Den er ren, lækker og lige til.

    • 2017 Nuits-Saint-Georges, Aux Saint-Jacques, Odoul-Coquard

      Original price was: kr. 450,00.Current price is: kr. 375,00.
    • 2011 Champagne Extra Brut, Les Plates Pierres, Maurice Grumier

      Original price was: kr. 425,00.Current price is: kr. 300,00.

      2011 Les Plates Pierres er en usædvanlig lækker flaske årgangschampagne. Den er moden og klar til at blive nydt. Den er blandet er 62% Chardonnay og 38% Pinot Noir som dyrkes på en parcel på 1,4 ha med 30 år gamle vinstokke. Vinen vinificeres dels på stål og dels på fade.

      Den er kun tilsat 3 gr. restsukker pr. liter hvilket gør den til en Extra Brut Champagne. Les Plates Pierres er spændende vin, dens balance er uovertruffen og har en lækker citrussmagende finish og flot længde.

      Dosage 3 gr/l.

    Indtast for at starte søgningen

    Kurv

    Subtotal: kr. 35.305,00

    Se kurvKasse

    Interesseret i vin?

    Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
    Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.