Spanien

Viser 49–60 af 91 resultater

    • Oloroso Cuco, VORS 30 years, Principe de Barbadillo – halvflaske

      Original price was: kr. 450,00.Current price is: kr. 395,00.

       

       

    • Amontillado, Bicentenario 2/2, San Roberto, Barbadillo – halvflaske

      Original price was: kr. 700,00.Current price is: kr. 585,00.

       

       

    • Amontillado, Bicentenario 1/2, San Roberto, Barbadillo – halvflaske

      Original price was: kr. 700,00.Current price is: kr. 585,00.

       

       

    • Palo Cortado, Obispo Gascon VORS, 30 years, Barbadillo – halvflaske

      Original price was: kr. 450,00.Current price is: kr. 395,00.

       

       

    • Palo Cortado, Obispo Gascon, Barbadillo – halvflaske

      Original price was: kr. 250,00.Current price is: kr. 220,00.

       

       

    • 2020 Altún, Bodegas Altún, Rioja Alavesa

      kr. 140,00

      Altún er husets flagskib. Blandet af druer fra 3 af Riojas absolut bedste terroirs, beliggende i Rioja Alavesa.

      Vinen er 100 % Tempranillo og vinstokkene fra de tre terroirs omkring Banos de Ebro, Laguardia og San Vicente de la Sonsierra er alle mellem 25 og 70 år gamle.

      Vinificeringen foregår i store tanke, mens lagringen af vinen sker på franske barriques og 500 liters fade i samlet 14 måneder.

      Der er meget smag i vinen, den omfavner smagsløgene og fadlagringen sammen med den friske syre giver en god rygrad til din grillmad eller anden mad der kan bruge et frisk kraftigt pust.

       

       

    • 2020 Kalamity, Rioja, Oxer Wines

      Original price was: kr. 850,00.Current price is: kr. 775,00.

      Kalamity er et kraftværk. Sirligt pakket ind til dig der vil have det absolut bedste fra Rioja Alta og Alavesa. Ideen her er at blande flere druer, Tempranillo, Garnacha, Viura og Garnacha Blanca, sådan som man har en gammel tradition for at gøre i Rioja. Garnacha druerne kommer fra en vinmark beliggende i 580 meters højde omkring Cardenas i Rioja Alta og dateres tilbage til 1903. Tempranillo druerne høstes fra vinmarker i 600 meters højde som har passeret 100 år.

      Druerne vinificeres hver for sig, på dels stål, cement æg, og foudres af fransk eg. Efter lagring blandes den endelige cuvée, hvor andelen af Tempranillo og Garnacha er nogenlunde lige stor.

      Vinen er til fremtiden og bør gemmes mindst 5, men gerne 10 år, for at udløse det fulde potentiale. En vin med et enormt duftspekter, mineralitet og længde. Gem den hvis du kan!

       

       

       

    • Anadas Blanco, Bodega 220 Cántaras, Rioja

      kr. 245,00

      Anadas er en helt unik vin. De flasker der er tappet er fra 2021 og kommer fra en solera der er startet i 2007 og Anadas blandes af minimum 5 årgange. Vinene den blandes af er Lias Finas der har ligget mindst 3 år på hhv. amerikanske og franske egetræsfade, men også akaciefade.

      Lias Finas er en tør fadlagret hvidvin fra Cordovin i den sydlige del af La Rioja Alta, der er kendt for at producere de bedste hvidvine.

      Druerne plukkes fra gamle Viura stokke der står plantet som bushwines, altså fritstående vinplanter uden opbinding. Markerne ligger op til den gamle kongevej der løber gennem Rioja mod nord til Navarra.

      Lias Finas macereres i ca. 3 døgn inden den gæres sammen med skallerne på ståltanke. Den forstætter sin færd sammen med skallerne minimum 36 måneder på fade.

      Du får en hvidvin med stor dybde og langt mere karakter end normalt fra spanske hvidvine. Anadas er en helt utrolig stærk vin med et stort lagringspotentiale hvis man er til gammel hvid Rioja. Prøv at give den 10, 20 år eller mere i kælderen.

      Alle vinmarker hos Honorio Rubio dyrkes iøvrigt økologisk og efter biodynamiske principper.

    • 2018 Lias Finas Blanco, Bodega 220 Cántaras, Rioja

      kr. 180,00

      Lias Finas er en tør fadlagret hvidvin fra den sydlige del af Rioja Alta, der er kendt for at producere de bedste hvidvine.

      Druerne plukkes fra gamle Viura stokke der står plantet som bushwines, altså fritstående vinplanter uden opbinding. Markerne ligger op til den gamle kongevej der løber gennem Rioja mod nord til Navarra.

      Lias Finas macereres i ca. 3 døgn inden den gæres sammen med skallerne på ståltanke. Den forstætter sin færd ufiltreret under 10 måneders fadlagring, deraf navnet Lias Finas, “Fine Lees” og endelig lagres den yderligere ca. 5 måneder på ståltanke.

      Du får en frisk hvidvin med stor dybde. Langt mere karakter end normalt fra spanske hvidvine. Lias Finas er en utrolig stærk vin med et stort lagringspotentiale, så hvis man er til gammel hvid Rioja, prøv at give den 10 år eller mere i kælderen.

      Alle vinmarker hos Honorio Rubio/220 Cantaras dyrkes økologisk og efter biodynamiske principper.

       

      Fra Jyllands Posten 22/10-2023

      Faglagret hvid rioja med alder bliver ofte glemt herhjemme i vrimlen af de unge, sprøde hvidvine, som tegner det nye Spanien i disse år. Det er synd, for de fortjener at være andet og mere end eftertragtet vin for en snæver kreds af nørder. Rubio-familiens version er uhyre klassisk, stilen let oxidativ med tilhørende høj kompleksitet, velproportioneret power og en utrolig aromaintensitet og smagsdybde. Fuld af tørret abrikos og kamillete, saltsyltet citronskal tilsat en tydelig fino sherry-note og gammelt træ. Velstruktureret, fast i kødet, salt udgang. Bare mægtig fin balanceret. Biodynamisk dyrket tilmed. 93 point.

      5 Stjerner

       

    • Manzanilla Fina en Rama Saca, Solear, Verano, Barbadillo – halvflaske

      Original price was: kr. 160,00.Current price is: kr. 95,00.

      Solear Pasada Saca En Rama er en helt special Manzanilla.

      Dels er den minimum 8 år gammel og tappes uden filtrering, direkte fra fadet “En Rama”. Men som den eneste vin fra Barbadillo tappes den 4 gange om året. Den enkelte aftapning benævnes efter årstiden på flaskens etikette så man kan se hvilken udgave man sidder med.

      Årets forskellige sæsoner influerer på floren i fadene og dermed også på vinen, og derfor er vinene også forskellige.

      Alle vinene tappes i begrænset antal, og tilbydes i korte perioder af gangen.

      Primavera er tappet den 23. marts 2021.

      Hvis du endnu ikke har prøvet en frisk tør Manzanilla til din sushi, så har du et match made in heaven tilgode.

       

    • 2018 Fera Ferotge,Sumoll, Can Descregut, Penedès

      Original price was: kr. 225,00.Current price is: kr. 120,00.

      Fera Ferotge er sin helt egen vin og kan ikke sammenlignes med andre spanske vine.

      Druen den laves på er Sumoll. En lokal drue i Penedes med en gammel historie. Oprindeligt lavede man vin til drueplukkerne og andre arbejdere i vinmarkerne på Sumoll, men var i en tid hvor de lyse farver i vinene ikke var anset som kvalitetsvine.

      I dag passer den perfekt ind i de vintyper der nydes mange af. Frugten er som en Pinot Noir, blandet med Gamay og Nebbiolo. Syren og strukturen minder en del om Piemonte-vinene, særligt Barbaresco og Barolo. Det er også en vin med lang holdbarhed, men alt efter temperament kan den også nydes ung. Helt som vinene fra Piemonte.

      Den er lys i farven, kræver store glas og gerne en tur i karaffel inden servering.

       

    Indtast for at starte søgningen

    Kurv

    Ingen varer i kurven.

    Interesseret i vin?

    Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
    Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.