Viser 37–48 af 63 resultater
Aktive filtre
Type
- Champagne - Bobler (22)
- Hvidvin (41)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,75 liter (63)
-
Champagne Blanc de Blancs Brut, Grande Reserve Chardonnay, Gallimard
kr. 365,00100% Chardonnay.
Vin fra en årgangs høst, men uden at være en vintage Champagne.
Vinen lagrer ca. 36 mdr. på lie’en som er drueskallerne.
Dosage 10 gr/l.
-
2021 Pouilly-Fuissé, Cuvée 1/21, Sophie Cinier
kr. 355,00Denne Vers Crâs er fra 2021 ophøjet til 1. Cru, men mom ikke kvaliteten har været der hele tiden?
Billede afviger fra vinens årgang.
-
2020 Pouilly-Fuissé, Vers Crâs, Sophie Cinier
kr. 355,00Denne Vers Crâs er fra 2021 ophøjet til 1. Cru, men mom ikke kvaliteten har været der hele tiden?
Billede afviger fra vinens årgang.
-
2018 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, Jérémy Arnaud
kr. 345,00Premier Cru “Vau de Vey” marken er en stejl arbejdsplads og druerne håndhøstes ikke blot fordi den dyrkes biodynamisk, men også fordi det ikke er muligt at køre med maskiner her.
Vinstokkene er alle mere end 40 år. Hele drueklaser presses meget nænsomt og tages fra, inden de starter gæringen ved egen kraft. Der arbejdes helt uden tilsætning af fremmed kulturer eller gær.
Halvdelen af cuvéen lager på franske barrique i et år, mens den anden halvdel lagrer på ståltanke. Efter et år blandes begge dele sammen og lagrer yderligere et år på ståltanke inden vinen tappes på flaske.
Det er i sandhed sprød og spændstig Chablis 1. Cru med et flot krydderi fra fadet. Alt efter temperament kan vinen med fordel lagres, men hvis du er til den unge vin med stor energi, så drikker du bare af den nu.
-
2011 Champagne Extra Brut, Les Plates Pierres, Maurice Grumier
kr. 425,00Original price was: kr. 425,00.kr. 300,00Current price is: kr. 300,00.2011 Les Plates Pierres er en usædvanlig lækker flaske årgangschampagne. Den er moden og klar til at blive nydt. Den er blandet er 62% Chardonnay og 38% Pinot Noir som dyrkes på en parcel på 1,4 ha med 30 år gamle vinstokke. Vinen vinificeres dels på stål og dels på fade.
Den er kun tilsat 3 gr. restsukker pr. liter hvilket gør den til en Extra Brut Champagne. Les Plates Pierres er spændende vin, dens balance er uovertruffen og har en lækker citrussmagende finish og flot længde.
Dosage 3 gr/l.
-
2022 Pouilly-Fuissé, Classic, Sophie Cinier
kr. 290,00Lidt om Sophie Cinier og hendes vine. Hendes hvide Bourgogner var nogle af de første jeg tog i sortimentet efter at have mødt hende i Paris. Hendes vine stod […]
-
2019 Chablis, Terroir de Chablis, Patrick Piuze
kr. 285,00Årgang på billedet svarer ikke til varens årgang som er 2019
-
2022 Pouilly-Vinzélles, Classic, Sophie Cinier
kr. 275,00Lidt om Sophie Cinier og hendes vine. Hendes hvide Bourgogner var nogle af de første jeg tog i sortimentet efter at have mødt hende i Paris. Hendes vine stod […]
-
2021 Chablis, Sous le Parc, Jérémy Arnaud
kr. 265,00Chablis “Sous le Parc” er en af de nye børn i klassen. Som navnet antyder støder marken næsten op til parken tilhørende den kendte producent og propietær Chateau de Béru.
Vinmarken på blot 0,23 ha blev tilplantet i 2019 og 2021 er dermed den første årgang i produktion.
Marken dyrkes biodynamisk og planterne opbindes efter Guyot Simple metoden. Plantetætheden er høj, 8700 planter pr. hektar med flere forskellige kloner blandet.
Klaserne presses hele og mosten gæres på stål. Vinene lagres på fade hvoraf 10-15 % er nye. Efter 1 års lagring blandes vinene fra fadene til den færdige cuvée, og lagres yderligere næsten et år på tanke inden aftapning.
Imponerende hvad en “almindelig” Chablis kan i glasset.
-
2021 Petit Chablis, Sur Priault, Jérémy Arnaud
kr. 250,00Petit Chablis “Sur Priault” kommer fra den øverste parcel af det 1. Cru stykke som Jérémy ejer på Vau de Vey marken. Den forventes inden for få år at indgå i 1. Cru vinen. Lige nu har INAO ikke givet grønt lys for at den øverste del af marken kan klassificeres som 1. Cru, men det forventes at ske om få år.
Det er ren Chardonnay, uden indblanding fra træfade. Alt er vinificeret på ståltanke og også laget på stål. Vinene ligger på lie’en indtil aftapning, og den lagrer i næsten to år inden de flaskes uden filtrering og frigives til salg. Forvent en smule uklarhed i nogle flasker.