Viser 325–336 af 354 resultater
Type
- Champagne - Bobler (37)
- Corpinnat (2)
- Forstærket vin - tør (16)
- Hvidvin (103)
- Orangevin (3)
- Rosévin (10)
- Rødvin (171)
- Søde vine - forstærkede vine (18)
- Pet Nat (1)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (11)
- 0,5 liter (2)
- 0,75 liter (307)
- 1,5 liter (29)
- 3 liter (6)
-
2021 El Bosque Habitado, Bodegas Sentencia
kr. 135,00kr. 110,00El Bosque Habitado er et blend af den hjemmehørende Bobal, ca. 60 %, samt 30 % Syrah og 10 % Garnacha, lidt årgangsafhængig. Det er en vin med af læskende frugt, ikke for hård syre samt bløde tanniner.
Den macererer i kort tid og presses ganske blidt for at bevare finessen og friskheden i frugten. Herpå lagres den i blot 6 måneder på franske fade af variabel størrelse. Alt i alt en vin lavet til at blive drukket relativt ung. Den samlede produktion ligger på ca. 4000 flasker årligt.
-
2016 Meler 6 meses, Bodegas Meler, Somontano – Spanien
kr. 110,00Meler 6 meses er lavet på 3 “franske” druesorter, Merlot, Cabernet Sauvignon og Syrah. Vinen har lagret 6 måneder på brugte fade for at fremme vinens kompleksitet og dybde, og træfadenes krydderi spiller også flot til den mørke men læskende vin.
Nydes ved 16-18 grader.
-
2022 Ana de Altún, Viura – Malvasia, Bodegas Altún, Rioja Alavesa
kr. 140,00kr. 100,00Ana de Altún er en hyldest til Alberto og Ikers mor.
Vinen er blandet af ca. 85 % Viura og 15 % Malvasia. Vinstokkene er plantet er brødrenes bedsteforældre og er i dag 30-60 år gamle.
Skråningerne som vinmarkerne ligger på er så stejle at al arbejde i løbet af året, samt høsten foregår ved håndkraft.
Efter en kort koldmaceration/udblødning gæres druerne i franske fade ved 16 grader i 20-30 dage. I den efterfølgende lagringsperiode på ca. 3 måneder ligger skallerne endnu sammen med vinen, og omrøres en gang om ugen.
Vinmarken dyrkes med største respekt for naturen og efter biodynamiske principper.
-
2022 Altún Rosé, Bodegas Altún, Rioja Alavesa
kr. 140,00kr. 100,00Særligt for denne rosé er at den udelukkende er produceret af Tempranillodruer, de samme som benyttes til flere af husets andre vine. Dvs. druer af højeste kvalitet. Den sarte farve opnås ved at lade bærrene (druerne) udbløde ganske lidt inden de presses nænsomt og skallerne tages fra.
Vinen er 100 % Tempranillo og vinstokkene fra terroirs omkring Banos de Ebro, Laguardia og San Vicente de la Sonsierra er alle mellem 25 og 70 år gamle.
Billedet er fra årgang 2021, der sælges 2022.
-
2020 Guilleret, Collines Rhodaniennes, Aurélien Chatagnier
kr. 135,00kr. 100,00100 % Gamay fra gennemsnitligt 35 år gamle stokke. Markerne er dyrket økologisk og som alle andre vine fra Auréliens univers høstet manuelt.
Klaserne afstilkes og bærrene fermenterer semi-carbonic 4-5 dage inden de presses og spontangærer på tank.
Vinen lagres 8-9 måneder på ståltanke inden den tappes uden filtrering.
-
2020 Viognier, IGP Collines Rhodaniennes, Aurélien Chatagnier
kr. 170,00kr. 100,00Denne hvide sprødhed er en lillesøster til Condrieu.
Vinen er på 100% Viognier fra parceller i kommunen Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer ca. i 10 måneder på ståltanke inden aftapning.
Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer til f.eks. asiatiske retter.
-
Manzanilla Fina en Rama, Poniente, Arboledilla, Barbadillo
kr. 145,00kr. 100,00Poniente er ikke alene navnet på den kølige vind fra Atlanterhavet. Det er også navnet på denne minimum 5 år gamle Manzanilla, lagret i Barbadillo’s katedral ved navn Arboledilla. Som navnet antyder så ligger Poniente i den vestligste del af kælderen og er under indflydelse af Atlantens fugtige og kølige vind. Poniente er mere nøddeagtig og rund i sin smag end “søstervinen” Levante.
Poniente er tappet “En Rama” og dermed en ufiltreret aftapning fra udvalgte fade. Herved bevares mest mulig smag og liv, til stor glæde for dig som nyder af den friske, let salte drik.
-
Manzanilla Fina en Rama, Levante, Arboledilla, Barbadillo
kr. 145,00kr. 100,00Levante er også kendt som den kraftige vind der blæser fra Middelhavet mød vest. Levante er også navnet på denne minimum 5 år gamle Manzanilla, lagret i Barbadillo’s katedral ved navn Arboledilla. Som navnet antyder så ligger Levante i den østlige del af kælderen og er under indflydelse af Middelhavets lune og salte vinde. Levante er kendetegnet ved sin friskhed der har nærmest citrusagtige undertoner. En vin er fremstår mere salt og frisk end sin søstervin, Poniente.
Levante er tappet “En Rama” og dermed en ufiltreret aftapning fra udvalgte fade. Herved bevares mest mulig smag og liv, til stor glæde for dig som nyder af den friske, let salte drik.
-
2019 Patinegro Blanco, Vino de la Tierra de Cadiz, Barbadillo
kr. 160,00kr. 100,00Der bliver udelukkende benyttet økologiske druer til Patinegro. Den er ren Palomino der håndhøstes, presses nænsomt hvorefter den gennemgår en langsom gæring på ståltanke. Herefter lagrer den 12 måneder på ældre fade fra Manzanilla lagring, hvilket bringer en dybde og et saltet touch ind i vinene.
-
2019 Tremendus Rosé, Honorio Rubio, Rioja – Magnum
kr. 170,00kr. 100,00Tremendus Rosé er en Clarete. Den er smagsmæssigt lidt kraftigere en mange andre rosévine. Dens afsæt stammer fra den gang en Clarete var en lys rødvin, men den definition er nu meget forandret. I dag vil jeg omsætte det til at du blot får mere vin for få penge.
Der er benyttet to traditionelle Rioja druer, Garnacha og Viura, som begge er vinificeret på ståltanke for at bevare mest mulig friskhed.
Drik den som den er, men ellers skal den nok få din rejemad til at glide ned så nemt som ingenting.