Viser 25–36 af 94 resultater
Aktive filtre
Type
- Hvidvin (94)
- Orangevin (2)
- Søde vine - forstærkede vine (2)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 1,5 liter (1)
-
2019 Viognier, IGP Collines Rhodaniennes, Aurélien Chatagnier
kr. 170,00Original price was: kr. 170,00.kr. 95,00Current price is: kr. 95,00.Denne hvide sprødhed er en lillesøster til Condrieu.
Vinen er på 100% Viognier fra parceller i kommunen Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer ca. i 10 måneder på ståltanke inden aftapning.
Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer til f.eks. asiatiske retter.
-
2020 Saint-Joseph Blanc, Aurélien Chatagnier
kr. 225,00Original price was: kr. 225,00.kr. 150,00Current price is: kr. 150,00.Energisk hvid Rhône fra den nordlige del med lagringspotentiale.
Vinen er blandet af 60% Marsanne fra kommunen Ardoix og 40% Roussanne fra Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer på barrique i ca. 10 måneder inden den tappes på flaske.
-
2021 Riesling Grand Cru Zinnkoepflé, Agathe Bursin
kr. 285,00Grand Cru marken Zinnkoepflé leverer en rig Riesling fra den kalkholdige jordbund. Det er den højst beliggende Grand Cru vinmark i Alsace med sine 420 meter. Du kan med fordel lagre en vin som denne 5-10 år.
-
2019 Bourgogne Blanc, Jean Javillier
kr. 240,00Original price was: kr. 240,00.kr. 175,00Current price is: kr. 175,00. -
2020 Pinot Gris Dirstelberg, Agathe Bursin
kr. 180,00Original price was: kr. 180,00.kr. 125,00Current price is: kr. 125,00.Pinot Gris fra Dirstelberg er frisk og juicy, har en god volume med en dejlig rensende syre. Dirstelberg er kendetegnet ved at have “grés rose” som jordbund, den såkaldte lyserøde sandsten.
-
2019 Condrieu, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Original price was: kr. 350,00.kr. 245,00Current price is: kr. 245,00.Condrieu med en præcision der leger med dine smagsløg.
Vinen er på 100% Viognier som den skal være, fra to parceller i kommunen Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer i 8- 10 måneder på barriques, hvoraf 10 % fornyes hvert år, inden den tappes på flaske.
Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer, eller gem den i kælderen og lad den forvandle sig til en mere kompleks vin med stor volume. Den skjulte syre holder vinen i flot balance hele vejen.
-
2021 Lurretik, Getariako Txakolina, Bodega Aitaren
kr. 180,00Lurretik er den friske sprøde vin fra et af de tre små Txakoli områder beliggende tæt på San Sebastian.
Vinen er lavet på Hondarrabi Zuri (Gros Courbu) og macereret i 5 dage ved 5 grader celcius inden den gæres i rustfrie ståltanke på 5000 liter.
Den lagrer på ståltanke og omrøres regelmæssigt. Klaring før aftapning men ingen filtrering.
Vinen er i sin duft i særklasse indsmigrende, smagen tør, knasende sprød og snapper tungen med en vildt frisk syre.
-
2021 Marko Terlegiz, Bizkaiko Txakolina, Oxer Wines
kr. 360,00Original price was: kr. 360,00.kr. 300,00Current price is: kr. 300,00.Oxer familien har et hus med omkringliggende vinmarker i Kortezubi i vinområdet Bizkaiko Txakolina, og det er herfra Marko vinene kommer. Det er sprøde hvidvine, med en virkelig spændende syreprofil. Druerne lyder de mundrette navne Hondarribi Zuri Zerretia (Petit Corbu) og Hondarribi Zuri (Gros Corbu), samt lidt Izkiota Txikia (Petit Manseng).
Marko Terlegiz er seneste og vildeste skud fra Oxers hånd. Druerne macererer i foudres med naturlige gærceller og ligger efter gæring endnu 6 måneder på lie’n. Det er den hidtil mest mineralske vin han har lavet i Txakoli, men også den mest udfordrende i kompleksitet og længde.
Giv den gerne tid i kælderen hvis du har tålmodighed.
-
Anadas Blanco, Bodega 220 Cántaras, Rioja
kr. 245,00Anadas er en helt unik vin. De flasker der er tappet er fra 2021 og kommer fra en solera der er startet i 2007 og Anadas blandes af minimum 5 årgange. Vinene den blandes af er Lias Finas der har ligget mindst 3 år på hhv. amerikanske og franske egetræsfade, men også akaciefade.
Lias Finas er en tør fadlagret hvidvin fra Cordovin i den sydlige del af La Rioja Alta, der er kendt for at producere de bedste hvidvine.
Druerne plukkes fra gamle Viura stokke der står plantet som bushwines, altså fritstående vinplanter uden opbinding. Markerne ligger op til den gamle kongevej der løber gennem Rioja mod nord til Navarra.
Lias Finas macereres i ca. 3 døgn inden den gæres sammen med skallerne på ståltanke. Den forstætter sin færd sammen med skallerne minimum 36 måneder på fade.
Du får en hvidvin med stor dybde og langt mere karakter end normalt fra spanske hvidvine. Anadas er en helt utrolig stærk vin med et stort lagringspotentiale hvis man er til gammel hvid Rioja. Prøv at give den 10, 20 år eller mere i kælderen.
Alle vinmarker hos Honorio Rubio dyrkes iøvrigt økologisk og efter biodynamiske principper.