Viser 157–168 af 308 resultater
Type
- Champagne - Bobler (29)
- Corpinnat (2)
- Forstærket vin - tør (5)
- Hvidvin (93)
- Orangevin (3)
- Rosévin (9)
- Rødvin (156)
- Søde vine - forstærkede vine (17)
- Pet Nat (1)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 1,5 liter (1)
-
2018 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, La Grande Chaume, Jérémy Arnaud
kr. 425,00Fra en lille parcel på den stejle 1. Cru mark “Vau de Vey” plukkes druerne til en helt særlig Chablis. La Grande Chaume hedder stykket der på fransk benævnes som “lieu-dit” (stykket imellem).
Vinstokkene er mere end 40 år, og der presses nænsomt hele klaser, der gæres ved naturens egen kraft og helt uden indblanding fra kulturgær, eller fremmede kulturer.
Vinen lagrer hele to år på franske barrique inden den tappes på flaske. Modigt i disse tider med den lange fadlagring, og imod strømmen, men det er heldigvis ikke bestemt af nogen hvordan god vin skal laves for at smage fantastisk.
La Grande Chaume er en charmetrold som ung, men kan uden tvivl lægge yderligere lag på ved 5-10 års lagring.
-
2017 Volnay, Pierre Vincent Girardin
kr. 425,00Navnet på Bourgognes måske hotteste vinmager er Pierre Vincent Girardin. Han har trådt sine første skridt i faderens vineri, og har dermed fået lige dele modermælk, lige dele vin.
Hans far, Vincent Girardin solgte sin egen succesfulde virksomhed i 2012, men beholdte en del parceller for at lade sin søn overtage og føre en familiedrøm mere ud i livet. Sådan er det gået og i dag vinificerer Pierre familiens egne vinmarker og har langtidskontrakter på en del andre parceller i både Côte de Beaune men også i Côte de Nuits.
Stilen i vinene er knivskarpe, saftige og juicy. At være 22 og så producere et så bundsolidt og sikkert produkt er imponerende. At finde så tæt på perfekt balance i både hvide som røde vine vidner om et sandt naturtalent, naturligvis også en enorm dygtighed og så har Pierre en baggrund der stiller ham særdeles godt.
Det er ikke blot de hvide vine Pierre Girardin mestrer. De røde hører til i toppen af Cote de Beaunes mange flotte varianter. Han formår at gøre de røde vine ligeså besnærende som de hvide. Noget de færreste formår.
Jeg tillader mig at råbe i koret at en ny stjerne er kommet til. Det er seriøs god vin vi har med at gøre, og jeg har endnu ikke mødt nogen der ikke bøjer sig i støvet for den kvalitet der er i hver en flaske.
-
2020 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, La Grande Chaume, Jérémy Arnaud
kr. 425,00Fra en lille parcel på den stejle 1. Cru mark “Vau de Vey” plukkes druerne til en helt særlig Chablis. La Grande Chaume hedder stykket der på fransk benævnes som “lieu-dit” (stykket imellem).
Vinstokkene er mere end 40 år, og der presses nænsomt hele klaser, der gæres ved naturens egen kraft og helt uden indblanding fra kulturgær, eller fremmede kulturer.
Vinen lagrer hele to år på franske barrique inden den tappes på flaske. Modigt i disse tider med den lange fadlagring, og imod strømmen, men det er heldigvis ikke bestemt af nogen hvordan god vin skal laves for at smage fantastisk.
La Grande Chaume er en charmetrold som ung, men kan uden tvivl lægge yderligere lag på ved 10-15 års lagring.
-
2021 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, La Grande Chaume, Jérémy Arnaud
kr. 425,00Fra en lille parcel på den stejle 1. Cru mark “Vau de Vey” plukkes druerne til en helt særlig Chablis. La Grande Chaume hedder stykket der på fransk benævnes som “lieu-dit” (stykket imellem).
Vinstokkene er mere end 40 år, og der presses nænsomt hele klaser, der gæres ved naturens egen kraft og helt uden indblanding fra kulturgær, eller fremmede kulturer.
Vinen lagrer hele to år på franske barrique inden den tappes på flaske. Modigt i disse tider med den lange fadlagring, og imod strømmen, men det er heldigvis ikke bestemt af nogen hvordan god vin skal laves for at smage fantastisk.
La Grande Chaume er en charmetrold som ung, men kan uden tvivl lægge yderligere lag på ved 10-15 års lagring.
-
2020 Cornas, Aurélien Chatagnier
kr. 440,00Syrah druerne til Cornas kommer fra Auréliens gode kammerat der dyrker dem helt efter hans egne foreskrifter. Biodynamisk som hans egne marker.
Kammeraten får druer til Condrieu i bytte for sine druer.
Alle klaser afstilkes ved ankomst til vineriet og macereres 4-5 dage med pump over 3 gange dagligt. De gæres i i glasfibertanke eller rustfrit stål ved 30-32 grader.
Vinen lagres på barrique i 14-15 måneder inden den tappes uden filtrering.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2020
-
Champagne Extra Brut, Solera, Maurice Grumier
kr. 600,00kr. 450,00Solera er Maurice Grumier’s mest ikoniske vin. Vinen er kun tappet i 1000 eksemplarer og er en ren Solera-vin baseret på vin fra 2005-2011.
Soleravinen lagrer på barrique og er sammenstukket af de 3 hoveddruer i Champagne. Denne vin er tappet i April 2012 og har indtil foråret 2020 været lagret i kældrene hos Grumier.
Der er meget at smage på i denne flaske, men det gode er, at det smager fantastisk.Dosage 2,2 gr/l.