Viser 61–72 af 81 resultater
Type
- Champagne - Bobler (30)
- Rosévin (3)
- Rødvin (50)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (1)
- 0,75 liter (73)
- 1,5 liter (4)
- 3 liter (3)
-
Champagne Extra Brut, Solera, Maurice Grumier
kr. 600,00Original price was: kr. 600,00.kr. 450,00Current price is: kr. 450,00.Solera er Maurice Grumier’s mest ikoniske vin. Vinen er kun tappet i 1000 eksemplarer og er en ren Solera-vin baseret på vin fra 2005-2011.
Soleravinen lagrer på barrique og er sammenstukket af de 3 hoveddruer i Champagne. Denne vin er tappet i April 2012 og har indtil foråret 2020 været lagret i kældrene hos Grumier.
Der er meget at smage på i denne flaske, men det gode er, at det smager fantastisk.Dosage 2,2 gr/l.
-
2019 Nuits-Saint-Georges 1. Cru, Les Bousselots, Philippe Gavignet
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 395,00Current price is: kr. 395,00.Pinot Noir stokkene til denne Les Bousselots er plantet helt tilbage i 1946.
Marken ligger lige nord for byen i et bælte af andre prominente marker. Les Bousselots fremstår en anelse mere rustik end andre vine fra Gavignet. Den kalder derfor på lidt mere flaskelagring, så mens du drikker de andre, ligger denne og bliver bedre og bedre. Drik den minimum 5 år gammel, og hæld den gerne på karaffel nogle timer inden servering.
Druerne koldmacereres 8-10 dage inden gæringen finder sted og vinene lagres på franske barriques i ca. 16 måneder. Kun 1/3 del af disse er nye.
-
2015 Champagne Brut Millesime, Cuvée Prestige, Gallimard
kr. 395,0065% Pinot Noir, 35% Chardonnay.
50% af Chardonnay’en er fadlagret.
Vinen er lagret 4-5 år inden den frigives til salg. Produktion 7-8000 flasker i særligt gode år.
Dosage 9 gr/l.
-
2014 Champagne Brut Millesime, Cuvée Prestige, Gallimard
kr. 395,0065% Pinot Noir, 35% Chardonnay.
50% af Chardonnay’en er fadlagret.
Vinen er lagret 4-5 år inden den frigives til salg. Produktion 7-8000 flasker i særligt gode år.
Dosage 9 gr/l.
-
2017 Nuits-Saint-Georges, Aux Saint-Jacques, Odoul-Coquard
kr. 450,00Original price was: kr. 450,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00. -
2008 Champagne Brut, Reflet d’Une Passion, Mary-Sessile
kr. 500,00Original price was: kr. 500,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00.90% Chardonnay – 10% Pinot Noir
Vinificeret i ståltanke fra parcellen Mont en peine. Smertens bjerg. Vinen laves kun i egnede årgange og er meget holdbare vine. Det er årgangsvine der skal afspejle den enkelte årgangs høst og terroiret i og omkring Treslon.
-
Champagne Brut Nature, Cuvée Amphoressence, Gallimard
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00.50% Pinot Noir – 50% Chardonnay.
En del vinificeret og lagret i egefade, mens en del lagres i 5 mdr. i amforaer der er håndlavet af terracotta ler i Toscana.
Efter aftapning flaskelagres de 4 år på lie’n inden degorgering.
For Gallimard er denne cuvée en nyskabning og et led i deres evolution i ønsket om ikke at stå stille. Et håb for fremtiden hvor sønnen er nyskabende og faderen håndhæver traditionerne.
Årlig produktion er blot 2500 flasker.
Dosage 0 gr/l.
-
Champagne Blanc de Noirs Extra Brut, Les Meurgers, Gallimard
kr. 325,00Les Meurgers er lavet på 100% Pinot Noir.
Udover basisvin tilsættes 40% vin de reserve fra en Solera startet i 2009.
Dosage 4,5 gr/l.
-
Champagne Rosé Extra Brut, Les Rosiers, Maurice Grumier
kr. 550,00Original price was: kr. 550,00.kr. 325,00Current price is: kr. 325,00.100% Pinot Noir
Ren Pinot uden malolaktisk gæring fra enkeltmarken Les Rosiers i Vallée de la Marne. Mosten ligger med skindkontakt i 36-48 timer timer for at trække farven ud. Årgang 2015 er vinificeret på træ og delvist lagret på fade. Ikke klaret og ikke filtreret før aftapning på flaske. Tappet April 2016
Den er lavet som en lys rød vin Rosé de Saignée, og er ikke tilsat rødvin for at opnå en vis farve.
Den minder om en lys Bourgogne med høj intensitet og en frisk flot duft af bl.a. skovjordbær. Kan du lide Pinot Noir, er du hurtigt solgt til Les Rosiers.Dosage 4 gr/l.
-
Champagne Rosé Brut, Gallimard
kr. 325,0080% Pinot Noir – 20% Chardonnay – 9 gr./L
En Rosé de Saignée, en rosé af de blødende druer. En måde at beskrive farveprocessen på. Den mest “ægte” måde at tilvirke en rosé Champagne på.
Mosten ligger i 3-4 dage med skindkontakt og udbløder druerne der derved afgiver farven.
Samlet produktion er fra årgang 2014, ca. 10000 flasker.
Dosage 9 gr/l.