Viser 13–24 af 81 resultater
Type
- Champagne - Bobler (30)
- Rosévin (3)
- Rødvin (50)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (1)
- 0,75 liter (73)
- 1,5 liter (4)
- 3 liter (3)
-
Champagne Brut Nature, Cuvée Amphoressence, Gallimard
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00.50% Pinot Noir – 50% Chardonnay.
En del vinificeret og lagret i egefade, mens en del lagres i 5 mdr. i amforaer der er håndlavet af terracotta ler i Toscana.
Efter aftapning flaskelagres de 4 år på lie’n inden degorgering.
For Gallimard er denne cuvée en nyskabning og et led i deres evolution i ønsket om ikke at stå stille. Et håb for fremtiden hvor sønnen er nyskabende og faderen håndhæver traditionerne.
Årlig produktion er blot 2500 flasker.
Dosage 0 gr/l.
-
2008 Champagne Brut, Reflet d’Une Passion, Mary-Sessile
kr. 500,00Original price was: kr. 500,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00.90% Chardonnay – 10% Pinot Noir
Vinificeret i ståltanke fra parcellen Mont en peine. Smertens bjerg. Vinen laves kun i egnede årgange og er meget holdbare vine. Det er årgangsvine der skal afspejle den enkelte årgangs høst og terroiret i og omkring Treslon.
-
2017 Nuits-Saint-Georges, Aux Saint-Jacques, Odoul-Coquard
kr. 450,00Original price was: kr. 450,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00. -
2014 Champagne Brut Millesime, Cuvée Prestige, Gallimard
kr. 395,0065% Pinot Noir, 35% Chardonnay.
50% af Chardonnay’en er fadlagret.
Vinen er lagret 4-5 år inden den frigives til salg. Produktion 7-8000 flasker i særligt gode år.
Dosage 9 gr/l.
-
2015 Champagne Brut Millesime, Cuvée Prestige, Gallimard
kr. 395,0065% Pinot Noir, 35% Chardonnay.
50% af Chardonnay’en er fadlagret.
Vinen er lagret 4-5 år inden den frigives til salg. Produktion 7-8000 flasker i særligt gode år.
Dosage 9 gr/l.
-
2019 Nuits-Saint-Georges 1. Cru, Les Bousselots, Philippe Gavignet
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 395,00Current price is: kr. 395,00.Pinot Noir stokkene til denne Les Bousselots er plantet helt tilbage i 1946.
Marken ligger lige nord for byen i et bælte af andre prominente marker. Les Bousselots fremstår en anelse mere rustik end andre vine fra Gavignet. Den kalder derfor på lidt mere flaskelagring, så mens du drikker de andre, ligger denne og bliver bedre og bedre. Drik den minimum 5 år gammel, og hæld den gerne på karaffel nogle timer inden servering.
Druerne koldmacereres 8-10 dage inden gæringen finder sted og vinene lagres på franske barriques i ca. 16 måneder. Kun 1/3 del af disse er nye.
-
Champagne Extra Brut, Solera, Maurice Grumier
kr. 600,00Original price was: kr. 600,00.kr. 450,00Current price is: kr. 450,00.Solera er Maurice Grumier’s mest ikoniske vin. Vinen er kun tappet i 1000 eksemplarer og er en ren Solera-vin baseret på vin fra 2005-2011.
Soleravinen lagrer på barrique og er sammenstukket af de 3 hoveddruer i Champagne. Denne vin er tappet i April 2012 og har indtil foråret 2020 været lagret i kældrene hos Grumier.
Der er meget at smage på i denne flaske, men det gode er, at det smager fantastisk.Dosage 2,2 gr/l.
-
Champagne Grand Cru Rosé, Shaman 18, Marguet
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 450,00Current price is: kr. 450,00. -
2018 Beaune 1. Cru, Les Epenottes, Pierre Vincent Girardin
kr. 465,00Det er fantastisk at drikke Pinot Noir på det her niveau. Det er så saftigt, præcist og læskende at flasken alt for hurtigt er tom.
Navnet på Bourgognes måske hotteste vinmager er Pierre Vincent Girardin. Han har trådt sine første skridt i faderens vineri, og har dermed fået lige dele modermælk, lige dele vin.
Hans far, Vincent Girardin solgte sin egen succesfulde virksomhed i 2012, men beholdte en del parceller for at lade sin søn overtage og føre en familiedrøm mere ud i livet. Sådan er det gået og i dag vinificerer Pierre familiens egne vinmarker og har langtidskontrakter på en del andre parceller i både Côte de Beaune men også i Côte de Nuits.
Stilen i vinene er knivskarpe, saftige og juicy. At være 22 og så producere et så bundsolidt og sikkert produkt er imponerende. At finde så tæt på perfekt balance i både hvide som røde vine vidner om et sandt naturtalent, naturligvis også en enorm dygtighed og så har Pierre en baggrund der stiller ham særdeles godt.
Det er ikke blot de hvide vine Pierre Girardin mestrer. De røde hører til i toppen af Cote de Beaunes mange flotte varianter. Han formår at gøre de røde vine ligeså besnærende som de hvide. Noget de færreste formår.
Jeg tillader mig at råbe i koret at en ny stjerne er kommet til. Det er seriøs god vin vi har med at gøre, og jeg har endnu ikke mødt nogen der ikke bøjer sig i støvet for den kvalitet der er i hver en flaske.