-
2018 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.
-
2019 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.
-
2020 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 365,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2020.
-
2017 Nuits-Saint-Georges, Aux Saint-Jacques, Odoul-Coquard
kr. 450,00Original price was: kr. 450,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00. -
2016 Les Pagodes de Cos, Chateau Cos d’Estournel 2. Cru, Saint-Estephe
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00. -
2021 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 375,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2021.
-
2019 Nuits-Saint-Georges 1. Cru, Les Bousselots, Philippe Gavignet
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 395,00Current price is: kr. 395,00.Pinot Noir stokkene til denne Les Bousselots er plantet helt tilbage i 1946.
Marken ligger lige nord for byen i et bælte af andre prominente marker. Les Bousselots fremstår en anelse mere rustik end andre vine fra Gavignet. Den kalder derfor på lidt mere flaskelagring, så mens du drikker de andre, ligger denne og bliver bedre og bedre. Drik den minimum 5 år gammel, og hæld den gerne på karaffel nogle timer inden servering.
Druerne koldmacereres 8-10 dage inden gæringen finder sted og vinene lagres på franske barriques i ca. 16 måneder. Kun 1/3 del af disse er nye.
-
2021 Everest, Bodegas Altún, Rioja Alavesa
kr. 475,00Original price was: kr. 475,00.kr. 400,00Current price is: kr. 400,00.Everest kommer fra et markstykke på lige under 1 hektar ved navn “La Choza” som ligger på en terrasse oven over Banos de Ebro i Rioja Alavesa.
Det er ren Tempranillo plantet i 1965 i kalkholdig lerjord på et terræn med 11% stigning. Således er der ret god afvanding og vinstokkenes rødder må søge dybt for at suge vand op til planten.
Marken dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper
Vinen gæres naturligt og den malolaktiske gæring finder sted sporadisk i 500 liters nye franske fade.
Everest lagres samlet 14 måneder på 500 liters fade inden den tappes. Den har brug for nogle års flaskelagring for at vise sit fulde potentiale.
-
2020 Cornas, Aurélien Chatagnier
kr. 440,00Syrah druerne til Cornas kommer fra Auréliens gode kammerat der dyrker dem helt efter hans egne foreskrifter. Biodynamisk som hans egne marker.
Kammeraten får druer til Condrieu i bytte for sine druer.
Alle klaser afstilkes ved ankomst til vineriet og macereres 4-5 dage med pump over 3 gange dagligt. De gæres i i glasfibertanke eller rustfrit stål ved 30-32 grader.
Vinen lagres på barrique i 14-15 måneder inden den tappes uden filtrering.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2020