Viser 37–48 af 74 resultater
Aktive filtre
Type
- Champagne - Bobler (22)
- Rosévin (3)
- Rødvin (51)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,75 liter (74)
-
2013 Champagne Vintage Brut, , Billecart-Salmon
kr. 595,00Original price was: kr. 595,00.kr. 545,00Current price is: kr. 545,00.Billedet viser en anden årgang indtil fotografen har været forbi
-
2008 Champagne Rosé Brut, Elisabeth Salmon, Billecart-Salmon
kr. 1.750,00Original price was: kr. 1.750,00.kr. 1.650,00Current price is: kr. 1.650,00. -
2018 Vougeot 1. Cru, Les Petits Vougeots, Mongeard-Mugneret
kr. 975,00Original price was: kr. 975,00.kr. 850,00Current price is: kr. 850,00. -
2018 Volnay 1. Cru, Clos de la Cave des Ducs, Monopole, Benjamin Leroux
kr. 750,00Original price was: kr. 750,00.kr. 675,00Current price is: kr. 675,00. -
2018 Pommard 1. Cru, Rugiens-Hauts, Benjamin Leroux
kr. 1.000,00Original price was: kr. 1.000,00.kr. 825,00Current price is: kr. 825,00. -
2019 Echezeaux Grand Cru, Benjamin Leroux
kr. 2.500,00Original price was: kr. 2.500,00.kr. 2.150,00Current price is: kr. 2.150,00. -
2019 Bourgogne Hautes Cotes de Nuits, Clos des Dames Huguettes, Philippe Gavignet
kr. 225,00Clos des Dames Huguettes ligger på højen nord for byen Nuits-Saint-Georges. Markerne er beliggende 350-400 meter over havet, eller lidt højere end 1. Cru og Grand Cru markerne i Bourgogne.
Mosten til druerne udblødes 5-6 dage inden de gæres i ståltanke. Vinen lagrer ca. 14 måneder på franske egefade, hvoraf omkring 1/5 del er nye.
Clos des Dames Huguettes er en fantastisk vin når det ikke skal være fra øverste hylde, og du har lyst til et rigtigt godt glas Bourgogne med saftig frugt og en god ren stil.
-
2019 Nuits-Saint-Georges 1. Cru, Les Bousselots, Philippe Gavignet
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 395,00Current price is: kr. 395,00.Pinot Noir stokkene til denne Les Bousselots er plantet helt tilbage i 1946.
Marken ligger lige nord for byen i et bælte af andre prominente marker. Les Bousselots fremstår en anelse mere rustik end andre vine fra Gavignet. Den kalder derfor på lidt mere flaskelagring, så mens du drikker de andre, ligger denne og bliver bedre og bedre. Drik den minimum 5 år gammel, og hæld den gerne på karaffel nogle timer inden servering.
Druerne koldmacereres 8-10 dage inden gæringen finder sted og vinene lagres på franske barriques i ca. 16 måneder. Kun 1/3 del af disse er nye.