Chardonnay

Viser 25–36 af 68 resultater

    • Champagne Blanc de Blancs Brut, Grande Reserve Chardonnay, Gallimard

      kr. 365,00

      100% Chardonnay.

      Vin fra en årgangs høst, men uden at være en vintage Champagne.

      Vinen lagrer ca. 36 mdr. på lie’en som er drueskallerne.

      Dosage 10 gr/l.

    • Champagne Brut Nature, Cuvée Amphoressence, Gallimard

      Original price was: kr. 495,00.Current price is: kr. 375,00.

      50% Pinot Noir – 50% Chardonnay.

      En del vinificeret og lagret i egefade, mens en del lagres i 5 mdr. i amforaer der er håndlavet af terracotta ler i Toscana.

      Efter aftapning flaskelagres de 4 år på lie’n inden degorgering.

      For Gallimard er denne cuvée en nyskabning og et led i deres evolution i ønsket om ikke at stå stille. Et håb for fremtiden hvor sønnen er nyskabende og faderen håndhæver traditionerne.

      Årlig produktion er blot 2500 flasker.

      Dosage 0 gr/l.

    • Champagne Extra Brut, Cuvée Quintessence, Gallimard

      kr. 375,00

      Didier og Arnaud, femte og sjette generation i Champagne Gallimards stolte historie, dyrker familiens 12 hektar vinmarker i Riceys, beliggende i det sydøstlige hjørne af Champagne nær Bourgogne. Markerne, beplantet […]

    • 2008 Champagne Brut, Reflet d’Une Passion, Mary-Sessile

      Original price was: kr. 500,00.Current price is: kr. 375,00.

      90% Chardonnay – 10% Pinot Noir

      Vinificeret i ståltanke fra parcellen Mont en peine. Smertens bjerg. Vinen laves kun i egnede årgange og er meget holdbare vine. Det er årgangsvine der skal afspejle den enkelte årgangs høst og terroiret i og omkring Treslon.

    • 2020 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, Jérémy Arnaud

      kr. 375,00

      Premier Cru “Vau de Vey” marken er en stejl arbejdsplads og druerne håndhøstes ikke blot fordi den dyrkes biodynamisk, men også fordi det ikke er muligt at køre med maskiner her.

      Vinstokkene er alle mere end 40 år. Hele drueklaser presses meget nænsomt og tages fra, inden de starter gæringen ved egen kraft. Der arbejdes helt uden tilsætning af fremmed kulturer eller gær.

      Halvdelen af cuvéen lager på franske barrique i et år, mens den anden halvdel lagrer på ståltanke. Efter et år blandes begge dele sammen og lagrer yderligere et år på ståltanke inden vinen tappes på flaske.

      Det er i sandhed sprød og spændstig Chablis 1. Cru med et flot krydderi fra fadet. Alt efter temperament kan vinen med fordel lagres, men hvis du er til den unge vin med stor energi, så drikker du bare af den nu.

       

      Billede matcher ikke vinens årgang

    • 2021 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, Jérémy Arnaud

      kr. 375,00

      Premier Cru “Vau de Vey” marken er en stejl arbejdsplads og druerne håndhøstes ikke blot fordi den dyrkes biodynamisk, men også fordi det ikke er muligt at køre med maskiner her.

      Vinstokkene er alle mere end 40 år. Hele drueklaser presses meget nænsomt og tages fra, inden de starter gæringen ved egen kraft. Der arbejdes helt uden tilsætning af fremmed kulturer eller gær.

      Halvdelen af cuvéen lager på franske barrique i et år, mens den anden halvdel lagrer på ståltanke. Efter et år blandes begge dele sammen og lagrer yderligere et år på ståltanke inden vinen tappes på flaske.

      Det er i sandhed sprød og spændstig Chablis 1. Cru med et flot krydderi fra fadet. Alt efter temperament kan vinen med fordel lagres, men hvis du er til den unge vin med stor energi, så drikker du bare af den nu.

       

      Billede matcher ikke vinens årgang

    • 2014 Champagne Brut Millesime, Cuvée Prestige, Gallimard

      kr. 395,00

      65% Pinot Noir, 35% Chardonnay.

      50% af Chardonnay’en er fadlagret.

      Vinen er lagret 4-5 år inden den frigives til salg. Produktion 7-8000 flasker i særligt gode år.

      Dosage 9 gr/l.

    • 2006 Champagne Brut, Reflet d’Une Passion, Mary-Sessile

      Original price was: kr. 500,00.Current price is: kr. 395,00.

      100% Chardonnay.

      Vinificeret i ståltanke fra parcellen Mont en peine. Smertens bjerg. Vinen laves kun i egnede årgange og er meget holdbare vine. Det er årgangsvine der skal afspejle den enkelte årgangs høst og terroiret i og omkring Treslon.

    • 2015 Champagne Brut Millesime, Cuvée Prestige, Gallimard

      kr. 395,00

      65% Pinot Noir, 35% Chardonnay.

      50% af Chardonnay’en er fadlagret.

      Vinen er lagret 4-5 år inden den frigives til salg. Produktion 7-8000 flasker i særligt gode år.

      Dosage 9 gr/l.

    • 2018 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, La Grande Chaume, Jérémy Arnaud

      kr. 425,00

      Fra en lille parcel på den stejle 1. Cru mark “Vau de Vey” plukkes druerne til en helt særlig Chablis. La Grande Chaume hedder stykket der på fransk benævnes som “lieu-dit” (stykket imellem).

      Vinstokkene er mere end 40 år, og der presses nænsomt hele klaser, der gæres ved naturens egen kraft og helt uden indblanding fra kulturgær, eller fremmede kulturer.

      Vinen lagrer hele to år på franske barrique inden den tappes på flaske. Modigt i disse tider med den lange fadlagring, og imod strømmen, men det er heldigvis ikke bestemt af nogen hvordan god vin skal laves for at smage fantastisk.

      La Grande Chaume er en charmetrold som ung, men kan uden tvivl lægge yderligere lag på ved 5-10 års lagring.

    • 2020 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, La Grande Chaume, Jérémy Arnaud

      kr. 425,00

      Fra en lille parcel på den stejle 1. Cru mark “Vau de Vey” plukkes druerne til en helt særlig Chablis. La Grande Chaume hedder stykket der på fransk benævnes som “lieu-dit” (stykket imellem).

      Vinstokkene er mere end 40 år, og der presses nænsomt hele klaser, der gæres ved naturens egen kraft og helt uden indblanding fra kulturgær, eller fremmede kulturer.

      Vinen lagrer hele to år på franske barrique inden den tappes på flaske. Modigt i disse tider med den lange fadlagring, og imod strømmen, men det er heldigvis ikke bestemt af nogen hvordan god vin skal laves for at smage fantastisk.

      La Grande Chaume er en charmetrold som ung, men kan uden tvivl lægge yderligere lag på ved 10-15 års lagring.

    • 2021 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, La Grande Chaume, Jérémy Arnaud

      kr. 425,00

      Fra en lille parcel på den stejle 1. Cru mark “Vau de Vey” plukkes druerne til en helt særlig Chablis. La Grande Chaume hedder stykket der på fransk benævnes som “lieu-dit” (stykket imellem).

      Vinstokkene er mere end 40 år, og der presses nænsomt hele klaser, der gæres ved naturens egen kraft og helt uden indblanding fra kulturgær, eller fremmede kulturer.

      Vinen lagrer hele to år på franske barrique inden den tappes på flaske. Modigt i disse tider med den lange fadlagring, og imod strømmen, men det er heldigvis ikke bestemt af nogen hvordan god vin skal laves for at smage fantastisk.

      La Grande Chaume er en charmetrold som ung, men kan uden tvivl lægge yderligere lag på ved 10-15 års lagring.

    Indtast for at starte søgningen

    Interesseret i vin?

    Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
    Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.