Viser 13–24 af 42 resultater
-
2020 Echezeaux Grand Cru, Coquard Loison-Fleurot
kr. 2.750,00Billedet svarer ikke til varens årgang
-
2020 Clos de la Roche Grand Cru, Coquard Loison-Fleurot
kr. 2.700,00Billedet svarer ikke til varens årgang
-
-
-
2020 Nocturna, Rioja, Oxer Wines
kr. 195,00Original price was: kr. 195,00.kr. 145,00Current price is: kr. 145,00.Nocturna er en once in a lifetime vin. Det er den fordi Oxer aldrig har lavet den før, og forventer ikke at gøre det igen.
Den er et sammenkog af vine fra Kalamity, Suzzane, Artillero, Tartalo og Ahari. En gang imellem står man som vinmager med noget god vin der ikke vil bidrage til en i forvejen god cuvée som synes at have fundet sin rette balance. Derfor kan man have lidt “leftovers” fra en eller flere årgange i sine tanke. Nocturna er et blend af diverse gode sager, seriøst gode sager.
Efter at have smagt vinen i det tidlige forår 2023 bad jeg straks om 300 flasker, dem kom jeg til at slås lidt for, men nu er de her og der kommer ikke flere…
-
2020 Pouilly-Fuissé, Vers Crâs, Sophie Cinier
kr. 355,00Denne Vers Crâs er fra 2021 ophøjet til 1. Cru, men mom ikke kvaliteten har været der hele tiden?
Billede afviger fra vinens årgang.
-
2020 Macon-Fuissé, Les Perriéres, Sophie Cinier
kr. 195,00Sophie Cinier’s Macon-Fuissé “Les Perriéres” ligger som et lille plot midt inde mellem de marker hvor hun og andre dyrker Pouilly-Fuissé 1. Cru “Les Perriéres. Præcis det plot har fra gammel tid ikke ret til at bære navnet Pouilly-Fuissé. Hun aner ikke hvorfor og INAO har ikke nogen forklaring på det heller. Derfor er vinen en Pouilly-Fuissé 1. Cru rent geografisk, men uden ret til at have det stående på etiketten. Vinstokkene er lige så godt disponeret som markerne rundt om. Vinen er præget af friske stenfrugter, den har et flot syrebid, rigtig god længde og en mineralsk finish. Chardonnay har mange ansigter, og det her er et af de kønne i flokken.
Billede er fra 2018-årgangen
-
2020 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, Jérémy Arnaud
kr. 375,00Premier Cru “Vau de Vey” marken er en stejl arbejdsplads og druerne håndhøstes ikke blot fordi den dyrkes biodynamisk, men også fordi det ikke er muligt at køre med maskiner her.
Vinstokkene er alle mere end 40 år. Hele drueklaser presses meget nænsomt og tages fra, inden de starter gæringen ved egen kraft. Der arbejdes helt uden tilsætning af fremmed kulturer eller gær.
Halvdelen af cuvéen lager på franske barrique i et år, mens den anden halvdel lagrer på ståltanke. Efter et år blandes begge dele sammen og lagrer yderligere et år på ståltanke inden vinen tappes på flaske.
Det er i sandhed sprød og spændstig Chablis 1. Cru med et flot krydderi fra fadet. Alt efter temperament kan vinen med fordel lagres, men hvis du er til den unge vin med stor energi, så drikker du bare af den nu.
Billede matcher ikke vinens årgang