Viser 73–84 af 353 resultater
Type
- Champagne - Bobler (36)
- Corpinnat (2)
- Forstærket vin - tør (16)
- Hvidvin (102)
- Orangevin (3)
- Rosévin (10)
- Rødvin (172)
- Søde vine - forstærkede vine (18)
- Pet Nat (1)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (11)
- 0,5 liter (2)
- 0,75 liter (307)
- 1,5 liter (28)
- 3 liter (6)
-
2003 Meursault 1. Cru, Les Perrieres, Collection Bellenum, Roche de Bellene
kr. 995,00Collection Bellenum vinene stammer fra producenter som Nicolas Potel har fundet særligt gode, og dermed udvalgt og købt ind til lagring i egen kælder for senere at sælge dem under sin egen label “Roche de Bellene”. Vinene er købt på flaske hus de udvalgte producenter, de kontrolleres, omproppes og får kapsel og etikette på kort før salg.
2003 Perrieres stammer fra en af ikonerne i Meursault der selv lagrer sine vine i mange år før de frigives til salg første gang.
-
-
-
2019 Tartalo, Rioja, Oxer Wines
kr. 975,00Tartalo stammer fra en blot 0,7 ha stor vinmark fra 1920, beliggende i 600 meters højde i Rioja Alavesa. På marken vokser druerne Tempranillo, Viura og Graciano, og alle benyttes til blandingen.
Druerne afstilkes helt og vinificeres i åbne franske fade på 1000 liter. Senere fadlagres vinen på franske barriques og et 600 liters østrigsk Stockinger fad gennem 12 måneder.
Vinen er Oxers topvin. En vin der klart bør gemmes, men dens ungdommelige saftighed vidner om en helt igennem flot kvalitet der ikke bider fordi tanninerne er perfekt modne og balancerer på et knivsæg med frugtsyren.
Navnet Tartalo stammer fra en stor enøjet kæmpe fra den baskiske mytologi og er portrætteret på flaskens smukke etikette.
-
Amontillado 1/15, Gaspar Florido, Bodegas Alonso
kr. 900,00Amontillado 1/15 er oprindeligt fra Gaspar Floridos historiske kældre og soleraen er den originale. Der findes vine tilbage fra omkring 1820 blandt de fade man overtog, men størstedelen er fra efter 1942 hvor produktionen blev genoptaget efter en del år med stilstand i familiefirmaet men også efter uro og borgerkrig.
Der er udvalgt 15 fade, en såkaldt reklassificering af oprindelige soleras, hvor kun de 15 bedste fade benyttes til Bodegas Alonso. Hver aftapning stammer fra et single barrel, så der tappes kun fra et fad ad gangen, derfor 1/15. Gennemsnitsalderen på Amontilladoen 1/15 er omkring 35-40 år.
-
Oloroso 1/14, Pedro Romero, Bodegas Alonso
kr. 900,00Oloroso 1/14 er en solera kreeret af Asencio brødrene efter de overtog Pedro Romeros kældre i 2015. Der er udvalgt 14 fade, en såkaldt reklassificering af oprindelige soleras, hvor kun de 14 bedste fade benyttes til Bodegas Alonso. Hver aftapning stammer fra et single barrel, så der tappes kun fra et fad ad gangen, derfor 1/14. Den oprindelige solera er startet tilbage lidt efter 1860, men gennemsnitsalderen på vinen er omkring 35-40 år.