Viser 145–156 af 320 resultater
Type
- Champagne - Bobler (36)
- Corpinnat (2)
- Forstærket vin - tør (16)
- Hvidvin (96)
- Orangevin (3)
- Rosévin (10)
- Rødvin (155)
- Søde vine - forstærkede vine (6)
- Pet Nat (1)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (10)
- 0,5 liter (2)
- 0,75 liter (277)
- 1,5 liter (26)
- 3 liter (6)
-
2020 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 365,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2020.
-
Champagne Brut Nature, Cuvée Amphoressence, Gallimard
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00.50% Pinot Noir – 50% Chardonnay.
En del vinificeret og lagret i egefade, mens en del lagres i 5 mdr. i amforaer der er håndlavet af terracotta ler i Toscana.
Efter aftapning flaskelagres de 4 år på lie’n inden degorgering.
For Gallimard er denne cuvée en nyskabning og et led i deres evolution i ønsket om ikke at stå stille. Et håb for fremtiden hvor sønnen er nyskabende og faderen håndhæver traditionerne.
Årlig produktion er blot 2500 flasker.
Dosage 0 gr/l.
-
2008 Champagne Brut, Reflet d’Une Passion, Mary-Sessile
kr. 500,00Original price was: kr. 500,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00.90% Chardonnay – 10% Pinot Noir
Vinificeret i ståltanke fra parcellen Mont en peine. Smertens bjerg. Vinen laves kun i egnede årgange og er meget holdbare vine. Det er årgangsvine der skal afspejle den enkelte årgangs høst og terroiret i og omkring Treslon.
-
2016 Les Pagodes de Cos, Chateau Cos d’Estournel 2. Cru, Saint-Estephe
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 375,00Current price is: kr. 375,00. -
2020 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, Jérémy Arnaud
kr. 375,00Premier Cru “Vau de Vey” marken er en stejl arbejdsplads og druerne håndhøstes ikke blot fordi den dyrkes biodynamisk, men også fordi det ikke er muligt at køre med maskiner her.
Vinstokkene er alle mere end 40 år. Hele drueklaser presses meget nænsomt og tages fra, inden de starter gæringen ved egen kraft. Der arbejdes helt uden tilsætning af fremmed kulturer eller gær.
Halvdelen af cuvéen lager på franske barrique i et år, mens den anden halvdel lagrer på ståltanke. Efter et år blandes begge dele sammen og lagrer yderligere et år på ståltanke inden vinen tappes på flaske.
Det er i sandhed sprød og spændstig Chablis 1. Cru med et flot krydderi fra fadet. Alt efter temperament kan vinen med fordel lagres, men hvis du er til den unge vin med stor energi, så drikker du bare af den nu.
Billede matcher ikke vinens årgang
-
2021 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 375,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2021.
-
2021 Chablis 1. Cru, Vau de Vey, Jérémy Arnaud
kr. 375,00Premier Cru “Vau de Vey” marken er en stejl arbejdsplads og druerne håndhøstes ikke blot fordi den dyrkes biodynamisk, men også fordi det ikke er muligt at køre med maskiner her.
Vinstokkene er alle mere end 40 år. Hele drueklaser presses meget nænsomt og tages fra, inden de starter gæringen ved egen kraft. Der arbejdes helt uden tilsætning af fremmed kulturer eller gær.
Halvdelen af cuvéen lager på franske barrique i et år, mens den anden halvdel lagrer på ståltanke. Efter et år blandes begge dele sammen og lagrer yderligere et år på ståltanke inden vinen tappes på flaske.
Det er i sandhed sprød og spændstig Chablis 1. Cru med et flot krydderi fra fadet. Alt efter temperament kan vinen med fordel lagres, men hvis du er til den unge vin med stor energi, så drikker du bare af den nu.
Billede matcher ikke vinens årgang
-
2014 Champagne Brut Millesime, Cuvée Prestige, Gallimard
kr. 395,0065% Pinot Noir, 35% Chardonnay.
50% af Chardonnay’en er fadlagret.
Vinen er lagret 4-5 år inden den frigives til salg. Produktion 7-8000 flasker i særligt gode år.
Dosage 9 gr/l.
-
2006 Champagne Brut, Reflet d’Une Passion, Mary-Sessile
kr. 500,00Original price was: kr. 500,00.kr. 395,00Current price is: kr. 395,00.100% Chardonnay.
Vinificeret i ståltanke fra parcellen Mont en peine. Smertens bjerg. Vinen laves kun i egnede årgange og er meget holdbare vine. Det er årgangsvine der skal afspejle den enkelte årgangs høst og terroiret i og omkring Treslon.