Viser 37–48 af 209 resultater
Aktive filtre
Type
- Champagne - Bobler (28)
- Hvidvin (66)
- Rosévin (4)
- Rødvin (108)
- Søde vine - forstærkede vine (7)
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,75 liter (209)
- 1,5 liter (1)
-
2020/2019 Ephémère, Jonathan Maunoury, Vin de France
kr. 220,00Jonathan Maunoury har en ph.d. i kemi og har spenderet næsten 10 år som forsker inden for næste generations smartphone-skærme (i Storbritannien og Belgien), før han følte behovet for det […]
-
Champagne Brut Nature, Instant Nature, Maurice Grumier
kr. 335,00Original price was: kr. 335,00.kr. 225,00Current price is: kr. 225,00.Instant Nature er for dem der holder af helt tør Champagne. Den er ikke tilsat nogen dosage, deraf navnet Nature.
Den er blandet som Perpetuelle af lige dele af de tre druer, Meunier, Pinot Noir og Chardonnay. Basisvinen udgør 60% af vinen og er fra 2014 blandet med 40% reservevin fra Soleraen startet i 2005.
Den er ren, lækker og lige til. -
2022 Bourgogne Pinot Noir, Le Clos, Sophie Cinier
kr. 225,00Lidt om Sophie Cinier og hendes vine. Hendes hvide Bourgogner var nogle af de første jeg tog i sortimentet efter at have mødt hende i Paris. Hendes vine stod […]
-
2017 Rosé des Riceys, Gallimard
kr. 225,00100% Pinot Noir.
Rosé des Riceys er sin helt egen appellation i Champagne. Det specielle er at den er meget lokal og ikke gælder for hele Champagne. I Cote de Bar i den sydlige del af Champagne hvor en stor del af arealerne er tilplantet med Pinot Noir fremstiller man en rosévin som normalt er en lagringsegnet og intens form for rosé.
Mosten ligger i 3-4 dage med skindkontakt og udbløder druerne der derved afgiver farven inden den alkoholiske gæring finder sted. Vinen vinificeres på stål men lagres delvist på ældre fade. Herefter flaskelagres denne udgave yderligere et par år inden den frigives.
Samlet produktion i 2017 er blot 2500 flasker.
At den produceres meget tæt på grænsen til Bourgogne afsløres i sin intense Pinot smag.
-
2022 Bourgogne Blanc, Les Veuillots, Jérémy Arnaud
kr. 225,00Bourgogne Blanc “Les Veuillots” er fra helt nye marker, tilplantet med Chardonnay i 2019. Der er to udgaver, en er lagret på betonæg den anden på brugte fade. Begge er allerede ret charmerende. “Ovoide” – betonæg udgaven er den mest moderne, meget ren og let mineralsk i udtrykket, super velegnet til mad. Den fadlagrede udgave “Bois” har smag og karakter som man kender det fra andre gode hvide Bourgogner.
-
2022 Bourgogne Blanc, Les Veuillots, Ovoide, Jérémy Arnaud
kr. 225,00Bourgogne Blanc “Les Veuillots” er fra helt nye marker, tilplantet med Chardonnay i 2019. Der er to udgaver, en er lagret på betonæg den anden på brugte fade. Begge er allerede ret charmerende. “Ovoide” – betonæg udgaven er den mest moderne, meget ren og let mineralsk i udtrykket, super velegnet til mad. Den fadlagrede udgave “Bois” har smag og karakter som man kender det fra andre gode hvide Bourgogner.
-
2022 Saint-Joseph Blanc, Aurélien Chatagnier
kr. 240,00Energisk hvid Rhône fra den nordlige del med lagringspotentiale.
Vinen er blandet af 60% Marsanne fra kommunen Ardoix og 40% Roussanne fra Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer på barrique i ca. 10 måneder inden den tappes på flaske.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2022
-
2019 Condrieu, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Original price was: kr. 350,00.kr. 245,00Current price is: kr. 245,00.Condrieu med en præcision der leger med dine smagsløg.
Vinen er på 100% Viognier som den skal være, fra to parceller i kommunen Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer i 8- 10 måneder på barriques, hvoraf 10 % fornyes hvert år, inden den tappes på flaske.
Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer, eller gem den i kælderen og lad den forvandle sig til en mere kompleks vin med stor volume. Den skjulte syre holder vinen i flot balance hele vejen.
-
2020 Condrieu, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Original price was: kr. 350,00.kr. 245,00Current price is: kr. 245,00.Condrieu med en præcision der leger med dine smagsløg.
Vinen er på 100% Viognier som den skal være, fra to parceller i kommunen Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer i 8- 10 måneder på barriques, hvoraf 10 % fornyes hvert år, inden den tappes på flaske.
Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer, eller gem den i kælderen og lad den forvandle sig til en mere kompleks vin med stor volume. Den skjulte syre holder vinen i flot balance hele vejen.
-
2019 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier
kr. 250,00La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.
Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.
Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.
Vinen tappes uden klaring eller filtrering.
-
2020 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier
kr. 250,00La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.
Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.
Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.
Vinen tappes uden klaring eller filtrering.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2020
-
2022 Sancerre Blanc, Alexandre & Antoine Vetois
kr. 250,00Sancerre Blanc kommer fra et plot på “Le Bois Sergent” i Champtin i byen Crézancy-en-Sancerre.
Marken vender mod sydøst og jorden består af kalkholdig lerjord. En jordtype der både giver vinen kropog fylde, men også friskheden og de sprøde noter man kender Sancerre for.
Alt dyrkes biodynamisk og bliver snart certificeret økologisk.
Alt er håndarbejde og filosofien om at det hårde arbejde i vinmarken betaler sig for det resultat man får i kælderen mærkes tydeligt.
Vinen lagres på skallerne i rustfri ståltanke for at tilføje struktur og krop i 10 måneder. Herefter hviler flaskerne yderligere 5-6 måneder inden de sættes til salg. Omhyggelig og præcision går hånd i hånd her. Ingen hurtige løsninger, man går hellere en omvej for selv den mindste gevinst.