-
2000 Chateau Latour-Martillac, Grand Cru Classé, Pessac-Leognan
kr. 595,00Let defekte etiketter – se billedeeksempel
-
2020 Guilleret, Collines Rhodaniennes, Aurélien Chatagnier
kr. 135,00kr. 100,00100 % Gamay fra gennemsnitligt 35 år gamle stokke. Markerne er dyrket økologisk og som alle andre vine fra Auréliens univers høstet manuelt.
Klaserne afstilkes og bærrene fermenterer semi-carbonic 4-5 dage inden de presses og spontangærer på tank.
Vinen lagres 8-9 måneder på ståltanke inden den tappes uden filtrering.
-
2019 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier
kr. 250,00La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.
Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.
Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.
Vinen tappes uden klaring eller filtrering.
-
2019 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier – magnum
kr. 480,00La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.
Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.
Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.
Vinen tappes uden klaring eller filtrering.
-
2019 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.