Solera

Viser alle 2 resultater

  • Anadas, Honorio Rubio, Rioja

   kr. 245,00

   Anadas er en helt unik vin. De 1500 flasker der er tappet forrige år kommer fra en solera der er startet i 2007 og Anadas blandes af minimum 5 årgange. Vinene den blandes af er Lias Finas der har ligget mindst 3 år på hhv. amerikanske og franske egetræsfade, men også akaciefade.

   Lias Finas er en tør fadlagret hvidvin fra Cordovin i den sydlige del af La Rioja Alta, der er kendt for at producere de bedste hvidvine.

   Druerne plukkes fra gamle Viura stokke der står plantet som bushwines, altså fritstående vinplanter uden opbinding. Markerne ligger op til den gamle kongevej der løber gennem Rioja mod nord til Navarra.

   Lias Finas macereres i ca. 3 døgn inden den gæres sammen med skallerne på ståltanke. Den forstætter sin færd sammen med skallerne minimum 36 måneder på fade.

   Du får en hvidvin med stor dybde og langt mere karakter end normalt fra spanske hvidvine. Anadas er en helt utrolig stærk vin med et stort lagringspotentiale hvis man er til gammel hvid Rioja. Prøv at give den 10, 20 år eller mere i kælderen.

   Alle vinmarker hos Honorio Rubio dyrkes iøvrigt økologisk og efter biodynamiske principper.

  • Champagne Extra Brut, Solera, Maurice Grumier

   Original price was: kr. 600,00.Current price is: kr. 450,00.

   Solera er Maurice Grumier’s mest ikoniske vin. Vinen er kun tappet i 1000 eksemplarer og er en ren Solera-vin baseret på vin fra 2005-2011.
   Soleravinen lagrer på barrique og er sammenstukket af de 3 hoveddruer i Champagne. Denne vin er tappet i April 2012 og har indtil foråret 2020 været lagret i kældrene hos Grumier.
   Der er meget at smage på i denne flaske, men det gode er, at det smager fantastisk.

   Dosage 2,2 gr/l.

  Indtast for at starte søgningen

  Kurv

  Ingen varer i kurven.

  Interesseret i vin?

  Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
  Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.