Rose de Saignee

Viser alle 2 resultater

  • 2017 Rosé des Riceys, Gallimard

   kr. 225,00

   100% Pinot Noir.

   Rosé des Riceys er sin helt egen appellation i Champagne. Det specielle er at den er meget lokal og ikke gælder for hele Champagne. I Cote de Bar i den sydlige del af Champagne hvor en stor del af arealerne er tilplantet med Pinot Noir fremstiller man en rosévin som normalt er en lagringsegnet og intens form for rosé.

   Mosten ligger i 3-4 dage med skindkontakt og udbløder druerne der derved afgiver farven inden den alkoholiske gæring finder sted. Vinen vinificeres på stål men lagres delvist på ældre fade. Herefter flaskelagres denne udgave yderligere et par år inden den frigives.

   Samlet produktion i 2017 er blot 2500 flasker.

   At den produceres meget tæt på grænsen til Bourgogne afsløres i sin intense Pinot smag.

  • Champagne Rosé Extra Brut, Les Rosiers, Maurice Grumier

   kr. 325,00

   100% Pinot Noir

   Ren Pinot uden malolaktisk gæring fra enkeltmarken Les Rosiers i Vallée de la Marne. Mosten ligger med skindkontakt i 36-48 timer timer for at trække farven ud. Årgang 2015 er vinificeret på træ og delvist lagret på fade. Ikke klaret og ikke filtreret før aftapning på flaske. Tappet April 2016

   Den er lavet som en lys rød vin Rosé de Saignée, og er ikke tilsat rødvin for at opnå en vis farve.
   Den minder om en lys Bourgogne med høj intensitet og en frisk flot duft af bl.a. skovjordbær. Kan du lide Pinot Noir, er du hurtigt solgt til Les Rosiers.

   Dosage 4 gr/l.

  Indtast for at starte søgningen

  Kurv

  Ingen varer i kurven.

  Interesseret i vin?

  Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
  Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.