Maurice Grumier

Viser alle 5 resultater

  • Champagne Brut, Perpétuelle, Maurice Grumier

   kr. 195,00

   Perpétuelle består af 60 % vin fra høståret 2015 og 40 % vin fra den solera Fabien startede i 2005. Den er blandet af 1/3 af hver af de tre druersorter Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. For en vin i sin klasse besidder den en flot dybde grundet reservevinen fra solera-systemet, men har også et sprødt citrus bid.
   Det er en fyldig og flot aperitifvin, men den kan nemt bruges til din middagsinledning også. En overlegen vin i sin klasse.

  • Champagne Brut Nature, Instant Nature, Maurice Grumier

   kr. 225,00

   Instant Nature er for dem der holder af helt tør Champagne. Den er ikke tilsat nogen dosage, deraf navnet Nature.
   Den er blandet som Perpetuelle af lige dele af de tre druer, Meunier, Pinot Noir og Chardonnay. Basisvinen udgør 60% af vinen og er fra 2014 blandet med 40% reservevin fra Soleraen startet i 2005.
   Den er ren, lækker og lige til.

  • 2011 Champagne Extra Brut, Les Plates Pierres, Maurice Grumier

   kr. 300,00

   2011 Les Plates Pierres er en usædvanlig lækker flaske årgangschampagne. Den er moden og klar til at blive nydt. Den er blandet er 62% Chardonnay og 38% Pinot Noir som dyrkes på en parcel på 1,4 ha med 30 år gamle vinstokke. Vinen vinificeres dels på stål og dels på fade.

   Den er kun tilsat 3 gr. restsukker pr. liter hvilket gør den til en Extra Brut Champagne. Les Plates Pierres er spændende vin, dens balance er uovertruffen og har en lækker citrussmagende finish og flot længde.

   Dosage 3 gr/l.

  • Champagne Rosé Extra Brut, Les Rosiers, Maurice Grumier

   kr. 325,00

   100% Pinot Noir

   Ren Pinot uden malolaktisk gæring fra enkeltmarken Les Rosiers i Vallée de la Marne. Mosten ligger med skindkontakt i 36-48 timer timer for at trække farven ud. Årgang 2015 er vinificeret på træ og delvist lagret på fade. Ikke klaret og ikke filtreret før aftapning på flaske. Tappet April 2016

   Den er lavet som en lys rød vin Rosé de Saignée, og er ikke tilsat rødvin for at opnå en vis farve.
   Den minder om en lys Bourgogne med høj intensitet og en frisk flot duft af bl.a. skovjordbær. Kan du lide Pinot Noir, er du hurtigt solgt til Les Rosiers.

   Dosage 4 gr/l.

  • Champagne Extra Brut, Solera, Maurice Grumier

   kr. 450,00

   Solera er Maurice Grumier’s mest ikoniske vin. Vinen er kun tappet i 1000 eksemplarer og er en ren Solera-vin baseret på vin fra 2005-2011.
   Soleravinen lagrer på barrique og er sammenstukket af de 3 hoveddruer i Champagne. Denne vin er tappet i April 2012 og har indtil foråret 2020 været lagret i kældrene hos Grumier.
   Der er meget at smage på i denne flaske, men det gode er, at det smager fantastisk.

   Dosage 2,2 gr/l.

  Indtast for at starte søgningen

  Kurv

  Ingen varer i kurven.

  Interesseret i vin?

  Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
  Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.