Viser 73–84 af 225 resultater
Type
- Champagne - Bobler (24)
- Hvidvin (76)
- Rosévin (4)
- Rødvin (117)
- Søde vine - forstærkede vine (8)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (3)
- 0,75 liter (199)
- 1,5 liter (21)
- 3 liter (3)
-
2020/2019 Ephémère, Jonathan Maunoury, Vin de France
kr. 220,00Jonathan Maunoury har en ph.d. i kemi og har spenderet næsten 10 år som forsker inden for næste generations smartphone-skærme (i Storbritannien og Belgien), før han følte behovet for det […]
-
2022 Le Petit Alphée Blanc, Jonathan Maunoury, Vin de France
kr. 190,00Jonathan Maunoury har en ph.d. i kemi og har spenderet næsten 10 år som forsker inden for næste generations smartphone-skærme (i Storbritannien og Belgien), før han følte behovet for det […]
-
2022 Consonnance, Jonathan Maunoury, Vin de France
kr. 210,00Jonathan Maunoury har en ph.d. i kemi og har spenderet næsten 10 år som forsker inden for næste generations smartphone-skærme (i Storbritannien og Belgien), før han følte behovet for det […]
-
2022 Mon nom est Rouge, Jonathan Maunoury, Vin de France
kr. 190,00Jonathan Maunoury har en ph.d. i kemi og har spenderet næsten 10 år som forsker inden for næste generations smartphone-skærme (i Storbritannien og Belgien), før han følte behovet for det […]
-
2021 Chablis, Sous le Parc, Jérémy Arnaud – Jeroboam (owc)
kr. 1.175,00Chablis “Sous le Parc” er en af de nye børn i klassen. Som navnet antyder støder marken næsten op til parken tilhørende den kendte producent og propietær Chateau de Béru.
Vinmarken på blot 0,23 ha blev tilplantet i 2019 og 2021 er dermed den første årgang i produktion.
Marken dyrkes biodynamisk og planterne opbindes efter Guyot Simple metoden. Plantetætheden er høj, 8700 planter pr. hektar med flere forskellige kloner blandet.
Klaserne presses hele og mosten gæres på stål. Vinene lagres på fade hvoraf 10-15 % er nye. Efter 1 års lagring blandes vinene fra fadene til den færdige cuvée, og lagres yderligere næsten et år på tanke inden aftapning.
-
2021 Chablis, Sous le Parc, Jérémy Arnaud
kr. 265,00Chablis “Sous le Parc” er en af de nye børn i klassen. Som navnet antyder støder marken næsten op til parken tilhørende den kendte producent og propietær Chateau de Béru.
Vinmarken på blot 0,23 ha blev tilplantet i 2019 og 2021 er dermed den første årgang i produktion.
Marken dyrkes biodynamisk og planterne opbindes efter Guyot Simple metoden. Plantetætheden er høj, 8700 planter pr. hektar med flere forskellige kloner blandet.
Klaserne presses hele og mosten gæres på stål. Vinene lagres på fade hvoraf 10-15 % er nye. Efter 1 års lagring blandes vinene fra fadene til den færdige cuvée, og lagres yderligere næsten et år på tanke inden aftapning.
Imponerende hvad en “almindelig” Chablis kan i glasset.
-
2022 Bourgogne Blanc, Les Veuillots, Jérémy Arnaud – Magnum
kr. 485,00Bourgogne Blanc “Les Veuillots” er fra helt nye marker, tilplantet med Chardonnay i 2019. Der er to udgaver, en er lagret på betonæg den anden på brugte fade. Begge er allerede ret charmerende. “Ovoide” – betonæg udgaven er den mest moderne, meget ren og let mineralsk i udtrykket, super velegnet til mad. Den fadlagrede udgave “Bois” har smag og karakter som man kender det fra andre gode hvide Bourgogner.
-
2022 Bourgogne Blanc, Les Veuillots, Ovoide, Jérémy Arnaud – Magnum
kr. 485,00Bourgogne Blanc “Les Veuillots” er fra helt nye marker, tilplantet med Chardonnay i 2019. Der er to udgaver, en er lagret på betonæg den anden på brugte fade. Begge er allerede ret charmerende. “Ovoide” – betonæg udgaven er den mest moderne, meget ren og let mineralsk i udtrykket, super velegnet til mad. Den fadlagrede udgave “Bois” har smag og karakter som man kender det fra andre gode hvide Bourgogner.
-
2022 Bourgogne Blanc, Les Veuillots, Ovoide, Jérémy Arnaud
kr. 225,00Bourgogne Blanc “Les Veuillots” er fra helt nye marker, tilplantet med Chardonnay i 2019. Der er to udgaver, en er lagret på betonæg den anden på brugte fade. Begge er allerede ret charmerende. “Ovoide” – betonæg udgaven er den mest moderne, meget ren og let mineralsk i udtrykket, super velegnet til mad. Den fadlagrede udgave “Bois” har smag og karakter som man kender det fra andre gode hvide Bourgogner.