Viser 25–36 af 94 resultater
Aktive filtre
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,75 liter (87)
- 1,5 liter (7)
- 3 liter (1)
-
2019 Bourgogne Blanc, Jean Javillier
kr. 240,00Original price was: kr. 240,00.kr. 175,00Current price is: kr. 175,00. -
2020 Pinot Gris Dirstelberg, Agathe Bursin
kr. 180,00Original price was: kr. 180,00.kr. 125,00Current price is: kr. 125,00.Pinot Gris fra Dirstelberg er frisk og juicy, har en god volume med en dejlig rensende syre. Dirstelberg er kendetegnet ved at have “grés rose” som jordbund, den såkaldte lyserøde sandsten.
-
2019 Condrieu, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Original price was: kr. 350,00.kr. 245,00Current price is: kr. 245,00.Condrieu med en præcision der leger med dine smagsløg.
Vinen er på 100% Viognier som den skal være, fra to parceller i kommunen Limony.
Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.
Vinen lagrer i 8- 10 måneder på barriques, hvoraf 10 % fornyes hvert år, inden den tappes på flaske.
Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer, eller gem den i kælderen og lad den forvandle sig til en mere kompleks vin med stor volume. Den skjulte syre holder vinen i flot balance hele vejen.
-
2021 Lurretik, Getariako Txakolina, Bodega Aitaren
kr. 180,00Lurretik er den friske sprøde vin fra et af de tre små Txakoli områder beliggende tæt på San Sebastian.
Vinen er lavet på Hondarrabi Zuri (Gros Courbu) og macereret i 5 dage ved 5 grader celcius inden den gæres i rustfrie ståltanke på 5000 liter.
Den lagrer på ståltanke og omrøres regelmæssigt. Klaring før aftapning men ingen filtrering.
Vinen er i sin duft i særklasse indsmigrende, smagen tør, knasende sprød og snapper tungen med en vildt frisk syre.
-
2021 Marko Terlegiz, Bizkaiko Txakolina, Oxer Wines
kr. 360,00Oxer familien har et hus med omkringliggende vinmarker i Kortezubi i vinområdet Bizkaiko Txakolina, og det er herfra Marko vinene kommer. Det er sprøde hvidvine, med en virkelig spændende syreprofil. Druerne lyder de mundrette navne Hondarribi Zuri Zerretia (Petit Corbu) og Hondarribi Zuri (Gros Corbu), samt lidt Izkiota Txikia (Petit Manseng).
Marko Terlegiz er seneste og vildeste skud fra Oxers hånd. Druerne macererer i foudres med naturlige gærceller og ligger efter gæring endnu 6 måneder på lie’n. Det er den hidtil mest mineralske vin han har lavet i Txakoli, men også den mest udfordrende i kompleksitet og længde.
Giv den gerne tid i kælderen hvis du har tålmodighed.
-
2017 Lias Finas Blanco, Honorio Rubio, Rioja
kr. 170,00Lias Finas er en tør fadlagret hvidvin fra den sydlige del af La Rioja Alta, der er kendt for at producere de bedste hvidvine.
Druerne plukkes fra gamle Viura stokke der står plantet som bushwines, altså fritstående vinplanter uden opbinding. Markerne ligger op til den gamle kongevej der løber gennem Rioja mod nord til Navarra.
Lias Finas macereres i ca. 3 døgn inden den gæres sammen med skallerne på ståltanke. Den forstætter sin færd ufiltreret under 10 måneders fadlagring, deraf navnet Lias Finas, “Fine Lees” og endelig lagres den yderligere ca. 5 måneder på ståltanke.
Du får en frisk hvidvin med stor dybde. Langt mere karakter end normalt fra spanske hvidvine. Lias Finas er en utrolig stærk vin med en stort lagringspotentiale, så hvis man er til gammel hvid Rioja, prøv at give den 10 år eller mere i kælderen.
Alle vinmarker hos Honorio Rubio dyrkes økologisk og efter biodynamiske principper.
-
2015 Pouilly-Fuissé Vieilles Vignes, Les Reisses, Robert Denogent – Magnum
kr. 695,00Original price was: kr. 695,00.kr. 595,00Current price is: kr. 595,00. -
2021 Chablis, Sous le Parc, Jérémy Arnaud – Jeroboam (owc)
kr. 1.175,00Chablis “Sous le Parc” er en af de nye børn i klassen. Som navnet antyder støder marken næsten op til parken tilhørende den kendte producent og propietær Chateau de Béru.
Vinmarken på blot 0,23 ha blev tilplantet i 2019 og 2021 er dermed den første årgang i produktion.
Marken dyrkes biodynamisk og planterne opbindes efter Guyot Simple metoden. Plantetætheden er høj, 8700 planter pr. hektar med flere forskellige kloner blandet.
Klaserne presses hele og mosten gæres på stål. Vinene lagres på fade hvoraf 10-15 % er nye. Efter 1 års lagring blandes vinene fra fadene til den færdige cuvée, og lagres yderligere næsten et år på tanke inden aftapning.