-
2021 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier
kr. 260,00La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.
Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.
Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.
Vinen tappes uden klaring eller filtrering.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2021.
-
2020 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier
kr. 250,00La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.
Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.
Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.
Vinen tappes uden klaring eller filtrering.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2020
-
2021 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 375,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2021.
-
2020 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 365,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.
Billede svarer ikke til varens årgang som er 2020.
-
1989 Petrus, Pomerol
kr. 39.500,00Original price was: kr. 39.500,00.kr. 35.000,00Current price is: kr. 35.000,00.Stand A-A/B
Lille hak i kapsel
-
1986 Chateau Pichon-Longueville Comtesse de Lalande 2. Cru, Pauillac
kr. 2.750,00Original price was: kr. 2.750,00.kr. 2.450,00Current price is: kr. 2.450,00. -
2019 Sassicaia, Tenuta San Guido, Bolgheri, Toscana – Magnum
kr. 6.500,00Original price was: kr. 6.500,00.kr. 5.500,00Current price is: kr. 5.500,00. -
2019 Sassicaia, Tenuta San Guido, Bolgheri, Toscana
kr. 2.500,00Original price was: kr. 2.500,00.kr. 2.250,00Current price is: kr. 2.250,00. -
2020 Guidalberto, Tenuta San Guido, Toscana
kr. 375,00Original price was: kr. 375,00.kr. 320,00Current price is: kr. 320,00. -
2007 Clos de la Roche Grand Cru, Collection Bellenum, Roche de Bellene
kr. 1.800,00Original price was: kr. 1.800,00.kr. 1.500,00Current price is: kr. 1.500,00.