-
2020 Les Voraces, Famille de Boel France, Collines Rhodaniennes IGP – Magnum
kr. 300,00Syrah vinstokkene vokser rundt om familien de Boel France ejendom i det nordlige Rhone. Collines Rhodaniennes er parceller der omkranser de mere kendte AOP’er som Cornas og Saint-Joseph. Det er ren Syrah, en blødere vin end de mere kendte vine fra området, men velegnet til efterårets fuglevildt og hårvildt. Vinen er i den frugtige ende af smagsspektret og lagrer på ståltanke for at bevare sin friskhed.Vinen er gæret med den naturlige gær, dvs. ingen tilsætning af industrigær. Den bevarer derved en mere livlig smag og langt mere interessant karakter end hvis man havde benyttet industrielt fremstillet gær.Den er 100 % økologisk og bliver fra 2021 certificeret som biodynamisk vin. Ingen E-numre her! -
2020 Guidalberto, Tenuta San Guido, Toscana
kr. 375,00Original price was: kr. 375,00.kr. 320,00Current price is: kr. 320,00. -
2018 Cornas, Aurélien Chatagnier
kr. 425,00Original price was: kr. 425,00.kr. 325,00Current price is: kr. 325,00. -
2019 Suzzane, Rioja, Oxer Wines
kr. 325,00Suzzane er opkaldt efter Leonard Cohen’s sang af samme navn, og vinen er som sangen, en hyldest til kvinder. Det er en meget elegant Garnacha fra stokke der daterer sig tilbage til 1903 og vokser i 580 meters højde. Vinmarken til de ca. 3000 flasker ligger i Rioja Alta omkring Cárdenas.
Vinen både fermenteres og lagres delvis i brugte 500 liters franske fade og cement æg. Lagringen er ca. 12 mdr. inden den tappes på flaske.
Den er saftig og intens, men med et elegant udtryk der kalder på en tår mere.
-
2020 Suzzane, Rioja, Oxer Wines
kr. 375,00Original price was: kr. 375,00.kr. 325,00Current price is: kr. 325,00.Suzzane er opkaldt efter Leonard Cohen’s sang af samme navn, og vinen er som sangen, en hyldest til kvinder. Det er en meget elegant Garnacha fra stokke der daterer sig tilbage til 1903 og vokser i 580 meters højde. Vinmarken til de ca. 3000 flasker ligger i Rioja Alta omkring Cárdenas.
Vinen både fermenteres og lagres delvis i brugte 500 liters franske fade og cement æg. Lagringen er ca. 12 mdr. inden den tappes på flaske.
Den er saftig og intens, men med et elegant udtryk der kalder på en tår mere.
-
2020 Ahari, Rioja, Oxer Wines
kr. 325,00Ahari er seneste røde Rioja fra Oxer Wines. Efter opkøb af gamle parceller beplantet med Graciano, har Oxer valgt fra og med 2020 årgangen at erstatte Artillero med Ahari. Ud over 60 % Tempranillo består den af 30 % Graciano fra kalkholdige skråninger, samt 10 % Viura. Druerne plukkes fra i alt 6 forskellige plots i omkring 600 meters højde. Vinmarkerne er ligger i Rioja Alavesa og er som alle andre i Oxers besiddelse ret gamle og her dateres de tilbage til 1942.
Vinen gæres i foudres og i cement æg (amfora) og lagres ca. 13 måneder i foudres inden aftapning.
Drikker du den ung, så anbefales kraftig proteinholdig kost, men gem den bare nogle år.
Navnet Ahari refererer til en rød alf fra den baskiske mytologi som går ud om natten og skræmmer folk for sjov.
-
2016 Barolo, Bricco Chiesa, Silvio Alessandria, Piemonte
kr. 345,00Vinbonde er det der beskriver Enzo Alessandria bedst og iøvrigt helt præcist. Enzo driver vingården i Santa Maria, beliggende i La Morra kommunen. Den er på godt 3 ha i […]
-
2018 Barolo, Bricco Chiesa, Silvio Alessandria, Piemonte
kr. 345,00Vinbonde er det der beskriver Enzo Alessandria bedst og iøvrigt helt præcist. Enzo driver vingården i Santa Maria, beliggende i La Morra kommunen. Den er på godt 3 ha i […]
-
2018 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.
-
2019 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.