Bodegas Alonso

Viser alle 3 resultater

  • Manzanilla, Velo Flor, Bodegas Alonso

   kr. 285,00

   Velo Flor er resultatet af de bedste vine fra Jerez Superior marker.

   Vinene der er tilsat den fineste form for destillat, fra top Armagnac-producenten Laberdolive, er på 15 % alkohol. Den er lagret 9-10 år under flor i egne kældre, hvilket er længere end de fleste andre Manzanillas.

   Alle vine ligger på amerikanske 600 liters egetræsfade indtil aftapning.

   Velo Flor er en ret fyldig vin af sin slags, læskende og salt, men med langt længere smag end det Manzanilla normalt kendes for.

    

  • Oloroso 1/14, Pedro Romero, Bodegas Alonso

   kr. 900,00

   Oloroso 1/14 er en solera kreeret af Asencio brødrene efter de overtog Pedro Romeros kældre i 2015. Der er udvalgt 14 fade, en såkaldt reklassificering af oprindelige soleras, hvor kun de 14 bedste fade benyttes til Bodegas Alonso. Hver aftapning stammer fra et single barrel, så der tappes kun fra et fad ad gangen, derfor 1/14. Den oprindelige solera er startet tilbage lidt efter 1860, men gennemsnitsalderen på vinen er omkring 35-40 år.

    

  • Amontillado 1/15, Gaspar Florido, Bodegas Alonso

   kr. 900,00

   Amontillado 1/15 er oprindeligt fra Gaspar Floridos historiske kældre og soleraen er den originale. Der findes vine tilbage fra omkring 1820 blandt de fade man overtog, men størstedelen er fra efter 1942 hvor produktionen blev genoptaget efter en del år med stilstand i familiefirmaet men også efter uro og borgerkrig.

   Der er udvalgt 15 fade, en såkaldt reklassificering af oprindelige soleras, hvor kun de 15 bedste fade benyttes til Bodegas Alonso. Hver aftapning stammer fra et single barrel, så der tappes kun fra et fad ad gangen, derfor 1/15. Gennemsnitsalderen på Amontilladoen 1/15 er omkring 35-40 år.

    

  Indtast for at starte søgningen

  Kurv

  Ingen varer i kurven.

  Interesseret i vin?

  Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
  Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.