Viser 37–43 af 43 resultater
Type
- Hvidvin (13)
- Rosévin (3)
- Rødvin (26)
- Søde vine - forstærkede vine (1)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Årgang
Pris
Flaskestørrelse
- 0,75 liter (38)
- 1,5 liter (6)
-
2019 Echezeaux Grand Cru, Benjamin Leroux
kr. 2.500,00Original price was: kr. 2.500,00.kr. 2.150,00Current price is: kr. 2.150,00. -
2019 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier
kr. 250,00La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.
Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.
Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.
Vinen tappes uden klaring eller filtrering.
-
2019 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier – magnum
kr. 480,00La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.
Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.
Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.
Vinen tappes uden klaring eller filtrering.
-
2019 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier
kr. 350,00Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.
Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.
Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.
-
2019 Tartalo, Rioja, Oxer Wines
kr. 975,00Tartalo stammer fra en blot 0,7 ha stor vinmark fra 1920, beliggende i 600 meters højde i Rioja Alavesa. På marken vokser druerne Tempranillo, Viura og Graciano, og alle benyttes til blandingen.
Druerne afstilkes helt og vinificeres i åbne franske fade på 1000 liter. Senere fadlagres vinen på franske barriques og et 600 liters østrigsk Stockinger fad gennem 12 måneder.
Vinen er Oxers topvin. En vin der klart bør gemmes, men dens ungdommelige saftighed vidner om en helt igennem flot kvalitet der ikke bider fordi tanninerne er perfekt modne og balancerer på et knivsæg med frugtsyren.
Navnet Tartalo stammer fra en stor enøjet kæmpe fra den baskiske mytologi og er portrætteret på flaskens smukke etikette.