Viser 25–36 af 44 resultater
Type
- Hvidvin (16)
- Orangevin (1)
- Rosévin (1)
- Rødvin (26)
- Søde vine - forstærkede vine (1)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Pris
Flaskestørrelse
- 0,375 liter (1)
- 0,75 liter (38)
- 1,5 liter (6)
-
2019 Nuits-Saint-Georges 1. Cru, Les Bousselots, Philippe Gavignet
kr. 495,00Original price was: kr. 495,00.kr. 395,00Current price is: kr. 395,00.Pinot Noir stokkene til denne Les Bousselots er plantet helt tilbage i 1946.
Marken ligger lige nord for byen i et bælte af andre prominente marker. Les Bousselots fremstår en anelse mere rustik end andre vine fra Gavignet. Den kalder derfor på lidt mere flaskelagring, så mens du drikker de andre, ligger denne og bliver bedre og bedre. Drik den minimum 5 år gammel, og hæld den gerne på karaffel nogle timer inden servering.
Druerne koldmacereres 8-10 dage inden gæringen finder sted og vinene lagres på franske barriques i ca. 16 måneder. Kun 1/3 del af disse er nye.
-
2019 Chateau Lagrave a Pomerol – Trigant de Boisset, Pomerol
kr. 475,00Original price was: kr. 475,00.kr. 425,00Current price is: kr. 425,00.Billedet svarer ikke til varens årgang. Der sælges 2019.
-
2019 Petit Chablis, Sur Priault, Jérémy Arnaud – magnum
kr. 470,00Petit Chablis “Sur Priault” kommer fra den øverste parcel af det 1. Cru stykke som Jérémy ejer på Vau de Vey marken. Den forventes inden for få år at indgå i 1. Cru vinen. Lige nu har INAO ikke givet grønt lys for at den øverste del af marken kan klassificeres som 1. Cru, men det forventes at ske om få år.
Det er ren Chardonnay, uden indblanding fra træfade. Alt er inficeret på ståltanke og også laget på stål. Vinene ligger på lie’en indtil aftapning, og den lagrer i næsten to år inden de flaskes uden filtrering og frigives til salg. Forvent en smule uklarhed i nogle flasker.
-
2019 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier – magnum
kr. 480,00La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.
Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.
Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.
Vinen tappes uden klaring eller filtrering.