Viser 49–51 af 51 resultater
Type
- Champagne - Bobler (1)
- Corpinnat (1)
- Hvidvin (15)
- Rosévin (2)
- Rødvin (31)
- Søde vine - forstærkede vine (1)
Land
Distrikt
Kommune
Producent
Drue
Pris
Flaskestørrelse
- 0,75 liter (46)
- 1,5 liter (4)
- 3 liter (1)
-
2018 Corpinnat Reserva Brut Nature , Can Descregut, Penedès
kr. 135,00Original price was: kr. 135,00.kr. 95,00Current price is: kr. 95,00.Corpinnat er også en Cava. Can Descregut er en af blot 11 producenter i Penedès der laver Corpinnat, en betegnelse der passer mere på den man kender fra Champagne.
Alle druer skal være de lokalt godkendte. Druerne skal være dyrket indenfor regionen, eller som hos Can Descregut på egen ejendom.
Corpinnat Reserva Brut Nature fremstilles på ca. 60% Xarel-Lo, 35% Macabeu og 5% Parellada.
Alle Corpinnats fra Can Descregut lagres i min. 24 måneder før de frigives til salg. Basisvinen får lov at ligge 6 måneder sammen med lie’n, eller drueskallerne inden de tappes på flasker og lagres der. Det er også her på flasken at at vinens fine bobler bliver til ved hjælp af naturlig gær.
Corpinnat’en degorgeres i takt med efterspørgslen for at bevare friskheden i vinen. Der tilsættes ingen dosage for at søde vinen, og bærer derfor betegnelsen Brut Nature.
Vinen har mange små fine bobler. Duften er aromatisk og tryller med din lugtesans, og smagen er knastør. Sådan som man gerne vil have den i sydens sol. Den er så forfriskende og læskende at det er meget svært at sige nej tak til et glas mere.
-
2018 Beaujolais-Villages, Le Trublion, Alexis de Benoist
kr. 130,00Original price was: kr. 130,00.kr. 70,00Current price is: kr. 70,00. -
2019 Tremendus Rosé, Honorio Rubio, Rioja
kr. 80,00Original price was: kr. 80,00.kr. 50,00Current price is: kr. 50,00.Tremendus Rosé er en Clarete. Den er smagsmæssigt lidt kraftigere en mange andre rosévine. Dens afsæt stammer fra den gang en Clarete var en lys rødvin, men den definition er nu meget forandret. I dag vil jeg omsætte det til at du blot får mere vin for få penge.
Der er benyttet to traditionelle Rioja druer, Garnacha og Viura, som begge er vinificeret på ståltanke for at bevare mest mulig friskhed.
Drik den som den er, men ellers skal den nok få din rejemad til at glide ned så nemt som ingenting.