Spanien

Viser 49–60 af 75 resultater

    • 2018 Corpinnat Reserva Brut Nature , Can Descregut, Penedès

      Original price was: kr. 135,00.Current price is: kr. 95,00.

      Corpinnat er også en Cava. Can Descregut er en af blot 11 producenter i Penedès der laver Corpinnat, en betegnelse der passer mere på den man kender fra Champagne.

      Alle druer skal være de lokalt godkendte. Druerne skal være dyrket indenfor regionen, eller som hos Can Descregut på egen ejendom.

      Corpinnat Reserva Brut Nature fremstilles på ca. 60% Xarel-Lo, 35% Macabeu og 5% Parellada.

      Alle Corpinnats fra Can Descregut lagres i min. 24 måneder før de frigives til salg. Basisvinen får lov at ligge 6 måneder sammen med lie’n, eller drueskallerne inden de tappes på flasker og lagres der. Det er også her på flasken at at vinens fine bobler bliver til ved hjælp af naturlig gær.

      Corpinnat’en degorgeres i takt med efterspørgslen for at bevare friskheden i vinen. Der tilsættes ingen dosage for at søde vinen, og bærer derfor betegnelsen Brut Nature.

      Vinen har mange små fine bobler. Duften er aromatisk og tryller med din lugtesans, og smagen er knastør. Sådan som man gerne vil have den i sydens sol. Den er så forfriskende og læskende at det er meget svært at sige nej tak til et glas mere.

       

    • Manzanilla Fina en Rama, Poniente, Arboledilla, Barbadillo

      Original price was: kr. 145,00.Current price is: kr. 100,00.

      Poniente er ikke alene navnet på den kølige vind fra Atlanterhavet. Det er også navnet på denne minimum 5 år gamle Manzanilla, lagret i Barbadillo’s katedral ved navn Arboledilla. Som navnet antyder så ligger Poniente i den vestligste del af kælderen og er under indflydelse af Atlantens fugtige og kølige vind. Poniente er mere nøddeagtig og rund i sin smag end “søstervinen” Levante.

      Poniente er tappet “En Rama” og dermed en ufiltreret aftapning fra udvalgte fade. Herved bevares mest mulig smag og liv, til stor glæde for dig som nyder af den friske, let salte drik.

       

    • Manzanilla Fina en Rama, Levante, Arboledilla, Barbadillo

      Original price was: kr. 145,00.Current price is: kr. 100,00.

      Levante er også kendt som den kraftige vind der blæser fra Middelhavet mød vest. Levante er også navnet på denne minimum 5 år gamle Manzanilla, lagret i Barbadillo’s katedral ved navn Arboledilla. Som navnet antyder så ligger Levante i den østlige del af kælderen og er under indflydelse af Middelhavets lune og salte vinde. Levante er kendetegnet ved sin friskhed der har nærmest citrusagtige undertoner. En vin er fremstår mere salt og frisk end sin søstervin, Poniente.

      Levante er tappet “En Rama” og dermed en ufiltreret aftapning fra udvalgte fade. Herved bevares mest mulig smag og liv, til stor glæde for dig som nyder af den friske, let salte drik.

       

    • Manzanilla Pasada en Rama, Pastora, Barbadillo

      Original price was: kr. 230,00.Current price is: kr. 150,00.

      Pastora er den første Manzanilla der blev eksporteret på flaske. Succes’en med at eksportere Sherry og Manzanilla på fade, fik grundlæggeren af Barbadillo, Benigno Barbadillo til at gå skridtet videre og begyndte derfor at markedsføre de flaskeaftappede vine. Derfor anses Pastora som en grundsten, og som den mest betydningsfulde af alle Manzanillas i dag.

      Grundvinen i Pastora stammer fra Barbadillos Solear solera. Herfra udvælges særlige fade og Pastora lagrer sine sidste år i selve bodegaen af samme navn helt nede ved floden.

      Vinen har kun været udgivet i sin nuværende form siden 2015. Her besluttede man hos det game vinhus at tappe en vin der minder om den der gav Barbadillo så stor succes tilbage i starten af 1800-tallet. Pastora der er afbilledet på etiketten ved ingen hvor blev af, men vinen er tilbage i fineste form.

       

    • Manzanilla Fina en Rama, Nave Trinidad, Barbadillo

      Original price was: kr. 225,00.Current price is: kr. 145,00.

      Nave Trinidad er en lille bodega der har taget navn efter et af fem skibe der stævnede ud fra Sanlucar, som var de første succesfulde jordomsejlinger tilbage i 1519. Nu præcis 500 år efter blev de første Manzanillas fra denne lille bodega tappet under eget navn.

      Fugten, salten og vinden fra Atlanten er årsag til den enestående kvalitet man finder i den sprøde vin. Vinen er tappet “En Rama” dvs. direkte fra fadet uden filtrering. Den er meget vinøs og let drikkelig.

       

    • 2020 Sabalo Blanco, Vino de la Tierra de Cadiz, Barbadillo

      Original price was: kr. 125,00.Current price is: kr. 90,00.

      Sábalo er en frisk hvidvin lavet på økologiske Palomino-druer. Den er vinificeret på ståltanke for at bevare sit friske citruspræg.

      Takket være en langsom gæring og det lidt køligere kystklima, er vinen nærmest sprød i sit udtryk.

       

    • 2019 Patinegro Blanco, Vino de la Tierra de Cadiz, Barbadillo

      Original price was: kr. 160,00.Current price is: kr. 100,00.

      Der bliver udelukkende benyttet økologiske druer til Patinegro. Den er ren Palomino der håndhøstes, presses nænsomt hvorefter den gennemgår en langsom gæring på ståltanke. Herefter lagrer den 12 måneder på ældre fade fra Manzanilla lagring, hvilket bringer en dybde og et saltet touch ind i vinene.

       

       

    • 2019 Iraun Blanco, Rioja, Oxer Wines

      Original price was: kr. 285,00.Current price is: kr. 225,00.

      Fra Viura vinstokke i Rioja Alavesa, der er 100 år gamle produceres Iraun. Navnet betyder at holde ud, og er Oxers hyldest til sit folk, baskerne, der holder verdens ældste sprog i live. Vinen tilsættes få procent Garnacha Blanca afhængig af årgang. Vinen er af den friske type, hvor de 12 måneders fadlagring giver vinen kompleksitet, struktur og en krydret sødme fra fadet, helt som en hvid Bourgogne.

       

    • 2019 Tartalo, Rioja, Oxer Wines

      kr. 975,00

      Tartalo stammer fra en blot 0,7 ha stor vinmark fra 1920, beliggende i 600 meters højde i Rioja Alavesa. På marken vokser druerne Tempranillo, Viura og Graciano, og alle benyttes til blandingen.

      Druerne afstilkes helt og vinificeres i åbne franske fade på 1000 liter. Senere fadlagres vinen på franske barriques og et 600 liters østrigsk Stockinger fad gennem 12 måneder.

      Vinen er Oxers topvin. En vin der klart bør gemmes, men dens ungdommelige saftighed vidner om en helt igennem flot kvalitet der ikke bider fordi tanninerne er perfekt modne og balancerer på et knivsæg med frugtsyren.

      Navnet Tartalo stammer fra en stor enøjet kæmpe fra den baskiske mytologi og er portrætteret på flaskens smukke etikette.

       

       

       

    • 2018 Kalamity, Rioja, Oxer Wines

      Original price was: kr. 775,00.Current price is: kr. 725,00.

      Kalamity er et kraftværk. Sirligt pakket ind til dig der vil have det absolut bedste fra Rioja Alta og Alavesa. Ideen her er at blande flere druer, Tempranillo, Garnacha, Viura og Garnacha Blanca, sådan som man har en gammel tradition for at gøre i Rioja. Garnacha druerne kommer fra en vinmark beliggende i 580 meters højde omkring Cardenas i Rioja Alta og dateres tilbage til 1903. Tempranillo druerne høstes fra vinmarker i 600 meters højde som har passeret 100 år.

      Druerne vinificeres hver for sig, på dels stål, cement æg, og foudres af fransk eg. Efter lagring blandes den endelige cuvée, hvor andelen af Tempranillo og Garnacha er nogenlunde lige stor.

      Vinen er til fremtiden og bør gemmes mindst 5, men gerne 10 år, for at udløse det fulde potentiale. En vin med et enormt duftspekter, mineralitet og længde. Gem den hvis du kan!

       

       

       

    • 2017 Kalamity, Rioja, Oxer Wines

      kr. 775,00

      Kalamity er et kraftværk. Sirligt pakket ind til dig der vil have det absolut bedste fra Rioja Alta og Alavesa. Ideen her er at blande flere druer, Tempranillo, Garnacha, Viura og Garnacha Blanca, sådan som man har en gammel tradition for at gøre i Rioja. Garnacha druerne kommer fra en vinmark beliggende i 580 meters højde omkring Cardenas i Rioja Alta og dateres tilbage til 1903. Tempranillo druerne høstes fra vinmarker i 600 meters højde som har passeret 100 år.

      Druerne vinificeres hver for sig, på dels stål, cement æg, og foudres af fransk eg. Efter lagring blandes den endelige cuvée, hvor andelen af Tempranillo og Garnacha er nogenlunde lige stor.

      Vinen er til fremtiden og bør gemmes mindst 5, men gerne 10 år, for at udløse det fulde potentiale. En vin med et enormt duftspekter, mineralitet og længde. Gem den hvis du kan!

       

       

    Indtast for at starte søgningen

    Kurv

    Ingen varer i kurven.

    Interesseret i vin?

    Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
    Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.