Aurélien Chatagnier

Viser 13–24 af 24 resultater

    • 2021 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier

      kr. 260,00

      La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.

      Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.

      Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.

      Vinen tappes uden klaring eller filtrering.

       

      Billede svarer ikke til varens årgang som er 2021.

       

    • 2020 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier

      kr. 250,00

      La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.

      Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.

      Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.

      Vinen tappes uden klaring eller filtrering.

       

      Billede svarer ikke til varens årgang som er 2020

       

    • 2021 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier

      kr. 375,00

      Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.

      Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.

      Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.

       

      Billede svarer ikke til varens årgang som er 2021.

       

    • 2020 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier

      kr. 365,00

      Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.

      Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.

      Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.

       

      Billede svarer ikke til varens årgang som er 2020.

       

    • 2019 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier

      kr. 250,00

      La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.

      Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.

      Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.

      Vinen tappes uden klaring eller filtrering.

       

       

    • 2019 Saint-Joseph, La Sybarite, Aurélien Chatagnier – magnum

      kr. 480,00

      La Sybarite er en klasse Saint-Joseph. 100 % økologisk dyrket Syrah fra stejle skråninger i 4 kommuner – Ardoix, Charnas, Malleval og Limony, alle med granit i jordbunden.

      Druerne afstilkes inden de fermenterer i tank hvor daglig overpumpning for at åbne aromastofferne finder sted i 4-5 dage inden de presses og spontangærer ved ca. 30 grader.

      Malolaktisk gæring foregår på barriques hvor også den samlede lagring på i alt 12-15 måneder finder sted.

      Vinen tappes uden klaring eller filtrering.

       

       

    • 2019 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier

      kr. 350,00

      Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.

      Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.

      Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.

       

       

    • 2020 Condrieu, Aurélien Chatagnier

      kr. 245,00

      Condrieu med en præcision der leger med dine smagsløg.

      Vinen er på 100% Viognier som den skal være, fra to parceller i kommunen Limony.

      Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.

      Vinen lagrer i 8- 10 måneder på barriques, hvoraf 10 % fornyes hvert år, inden den tappes på flaske.

      Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer, eller gem den i kælderen og lad den forvandle sig til en mere kompleks vin med stor volume. Den skjulte syre holder vinen i flot balance hele vejen.

       

       

       

    • 2020 Viognier, IGP Collines Rhodaniennes, Aurélien Chatagnier

      kr. 100,00

      Denne hvide sprødhed er en lillesøster til Condrieu.

      Vinen er på 100% Viognier fra parceller i kommunen Limony.

      Druerne er alle håndhøstede og gæringen finder sted udelukkende ved hjælp fra de naturlige gærceller, og temperaturen holdes nede på 15-20 grader.

      Vinen lagrer ca. i 10 måneder på ståltanke inden aftapning.

      Drik den ung og nyd Viogniers blomsterrige aromaer til f.eks. asiatiske retter.

       

       

       

    • 2018 Saint-Joseph, Zélée, Aurélien Chatagnier

      kr. 350,00

      Fra udvalgte fade, ofte de bedste parceller i Limony tappes Zelée. Mængden varierer og afhænger af hvor mange fade Aurélien finder ekstraordinære nok.

      Det er meningen at Zelée skal kunne lagres længere tid end f.eks. La Sybarite.

      Den laves helt som de andre vine, afstilkes, afblødning og pump over i 4-5 dage inden presningen finder sted. Spontangæring i glasfibertank eller rustfrit stål og herefter lagring 14-15 måneder på barriques, hvoraf 10-20 % er nye.

       

       

    Indtast for at starte søgningen

    Kurv

    Ingen varer i kurven.

    Interesseret i vin?

    Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
    Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.