Tinta del Pais

Viser alle 2 resultater

  • 2016 Phylos, Bodegas De Blas Serrano, Ribera del Duero

   Original price was: kr. 240,00.Current price is: kr. 170,00.

   Vinstokkene til Phylos er mellem 15 og 50 år gamle. De er alle af den lokale Tinta del Pais som er en klon af Tempranillo.

   Druerne høstes manuelt og bringes til vineriet i kasser af max 16 kg. De gærer i ståltanke hvor de også får lov at gennemgå den malolaktiske gæring inden de lagres på franske fade i ca. 12 måneder.

   Årgang 2016 er drikkeklar, men hvis du vil gemme den i kælderen endnu nogle år, så er det intet problem.

   Du får en Ribera del Duero med fuld fart på frugt og et behersket fadpræg, hvilket gør den relativ nem at drikke nu og ikke mindst til kraftigere mad.

  • 2015 De Blas Serrano, Bodegas De Blas Serrano, Ribera del Duero

   kr. 320,00

   De Blas Serrano er navnet på bodegaen grundlagt i 2005, men også navnet på denne vin.

   De 7 parceller der høstes fra til denne vin, ligger alle højt omkring byerne Fuentelcésped og Fuentespina. De er alle beplantet med den lokale Tinta del Pais som er en klon af Tempranillo. Vinstokkene er som minimum 50 år gamle.

   Druerne høstes manuelt og bringes til vineriet i kasser af max 16 kg. 50 % gærer i ståltanke hvor de også får lov at gennemgå den malolaktiske gæring, den anden halvdel gennemgår både gæring og malo på barriques. Herefter tilbringer vinen ca. 17 måneder på franske barriques.

   Årgang 2015 er drikkeklar, men du kan med fordel gemme den i kælderen endnu nogle år.

   Det her er Ribera del Duero med dyb mørk frugt og et flot behersket fadpræg. Jeg vil klart anbefale at dekantere vinen et par timer eller mere hvis du kan nå det.

  Indtast for at starte søgningen

  Kurv

  Ingen varer i kurven.

  Interesseret i vin?

  Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
  Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.