2020 Les Voraces, Famille de Boel France, Collines Rhodaniennes IGP – Magnum

Tilbud

2020 Les Voraces, Famille de Boel France, Collines Rhodaniennes IGP – Magnum

kr. 195,00

Syrah vinstokkene vokser rundt om familien de Boel France ejendom i det nordlige Rhone. Collines Rhodaniennes er parceller der omkranser de mere kendte AOP’er som Cornas og Saint-Joseph. Det er ren Syrah, en blødere vin end de mere kendte vine fra området, men velegnet til efterårets fuglevildt og hårvildt. Vinen er i den frugtige ende af smagsspektret og lagrer på ståltanke for at bevare sin friskhed.
Vinen er gæret med den naturlige gær, dvs. ingen tilsætning af industrigær. Den bevarer derved en mere livlig smag og langt mere interessant karakter end hvis man havde benyttet industrielt fremstillet gær.
Den er 100 % økologisk og bliver fra 2021 certificeret som biodynamisk vin. Ingen E-numre her!
Sammenlign vare

Famille de Boel France

Saint-Joseph – Cornas – Côtes du Rhône Villages

 Nyt domaine i gammelt distrikt – Ind i mellem er det sundt med nytænkning, også i etablerede historiske vinområder. Famille de Boel France er et domaine drevet af passion, livsglæde og dygtighed. De ting i samspillet mellem talent, god jordbund, gunstigt klima og den seneste viden gør domainet meget interessant.

Familien på i alt 4 har slået sig ned i den nordlige del af Rhône-dalen for at leve drømmen ud som vinbønder. De har brugt nogle år på at søge små parceller ud, primært i nord, men også længere syd på i lidt højere liggende terræn, hvor friskheden kan bevares i vinene.

De dyrker alle deres vinmarker økologisk og efterlever biodynamikken til punkt og prikke, og de modtager næste år certifikatet herpå. (det tager 5 år at opnå)

Normalt er vinene fra den nordlige del af Rhône-dalen ret bekostelige. Det skyldes de stejle skråninger ned mod floden, hvor navne som Côte-Rôtie, Cornas og Hermitage frembringer store vine på druen Syrah. De vine hører til i superligaen med priser der matcher niveauet. Længere mod syd finder man andre kendte vinnavne, f.eks. Chateauneuf-du Pape og Gigondas. Det er ikke helt de vine jeg vil præsentere dig for her, men derimod nogle druetypiske vine fra mindre kendte parceller der omslutter de mere kendte vinmarker.

Der benyttes kun ældre fade til lagring af nogle af de røde vine. Andre tappes helt friske efter kort tids lagring på ståltanke. Det er en klar filosofi at udtrykke druernes smag og typicitet, samt afspejle den jord de står plantet i. Frugten i vinene er afgjort kølig, syren tilstedeværende men flot balanceret.

Årgang

Distrikt

Drue

Flaskestørrelse

Land

Producent

Type

Indtast for at starte søgningen

Kurv

Interesseret i vin?

Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.