2019 Marko Gure Arbasoak, Bizkaiko Txakolina, Oxer Wines

2019 Marko Gure Arbasoak, Bizkaiko Txakolina, Oxer Wines

kr. 190,00

Oxer familien har et hus med omkringliggende vinmarker i Kortezubi i vinområdet Bizkaiko Txakolina, og det er herfra vinene Marko og Marko Gure Arbasoak kommer. Det er sprøde hvidvine, med en virkelig spændende syreprofil. Druerne til begge lyder de mundrette navne Hondarribi Zuri Zerretia (Petit Corbu) og Hondarribi Zuri (Gros Corbu), samt lidt Izkiota Txikia (Petit Manseng) til Gure Arbasoak. De er begge friske, vibrerende og alligevel afrundede. Hvis du vil have mad til, er de tørrede salte sager fra Pyrenæerne samt fisk og grøntsager et hit på tallerkenen.

 

Sammenlign vare

Oxer Wines er en topproducent baseret i Rioja Alavesa. Hans talent er enormt højt, og han fortolker Rioja på en måde så alle der har hang til god Bourgogne vil falde i her. Vinene er intense, men saftige og har en letløbende juiciness som henleder til den aktuelle moderne vinstil. Her begejstres man af at nyde Rioja.

Indtast for at starte søgningen

Kurv

Subtotal: kr. 750,00

Se kurvKasse

Interesseret i vin?

Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.