2018 Vermell Blanco, Can Descregut, Penedès

Tilbud

2018 Vermell Blanco, Can Descregut, Penedès

kr. 125,00

Vermell fra Can Descregut er en hvidvin lavet på den røde variant af Xarel Lo med tilnavnet Vermell.

Med bind for øjnene kan man fornemme det bid vinen har som minder lidt om den måde en let rød vin kan have. Den er dog klart at sende i retning af en hvidvin rent gastronomisk.

 

Sammenlign vare

Can Descregut i Penedès drives af Marc Mila og hans kone. Domainets i alt 30 ha drives økologisk og efter biodynamiske principper. De laver stille vine, men er også et af de kun 10 vinerier der laver Corpinnat. Corpinnat er den appellation der svarer til Champagne i Frankrig.

Vinene herfra er langt fra sædvanlige vine. De udmærker sig ved at være dyrket på lokale druesorter, der alle er gæret ved egen hjælp og naturen får lov at gøre det meste selv. Men alt er under fuld kontrol. Vinene har en retning, og den er rettet mod det gastronomiske univers.

Deres Corpinnat er knastør, hvidvinene er sprællevende med god syre og den røde sin helt egen på den lokale drue Sumoll.

 

Land

Distrikt

Drue

Producent

Årgang

Flaskestørrelse

Type

Indtast for at starte søgningen

Interesseret i vin?

Skriv dig op til nyheder fra Vintage Only.
Du modtager særtilbud en gang om ugen, information om nye vinhuse i sortimentet, samt ekstraordinær information hvis der dukker noget op du ikke må gå glip af.